Työympäristöjohtaminen

6.10.2023 - 10.4.2024
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Monipaikkainen työ on lisääntynyt ja hybridityö on tullut jäädäkseen. Työympäristöjen kehittämistä ohjaavat uudet tarpeet. Tarvitaanko enää toimistoja, joissa kohdataan asiakkaita ja kollegoja? Miten innovoidaan ja kehitetään osaamista? Muutokset heijastuvat myös työympäristöön ja sen virtuaalisiin, sosiaalisin ja fyysisiin ratkaisuihin.

Työympäristöjohtamisen koulutusohjelmassa perehdytään muuttuvaan työympäristöön. Koulutuksen aikana lisäät tietojasi työympäristömuutosprojektin etenemisestä, eri osapuolista sekä kustannusten muodostumisesta. Vahvistat tietojasi myös vastuullisista ja kestävistä fyysisen työympäristön kehittämisen ratkaisuista.

Sosiaalisen työympäristön merkitys on noussut. Kuinka erityisesti hybridi- ja virtuaalityössä huolehditaan tiimien ja yksilöiden hyvinvoinnista? Millä keinoin tiimejä voidaan hitsata yhteen, kun monipaikkaisuus lisääntyy? Koulutuksessa pohditaan myös organisaation menestyksen ja toimitilakulttuurin keskinäistä suhdetta sekä työympäristön roolia siinä.

Koulutuksen aikana kuulet runsaasti esimerkkejä erilaisista työympäristön kehittämisprosesseista, ja pääset vierailemaan kiinnostavissa kohteissa.

Ohjelmassa on varattu aikaa myös osallistujien väliseen keskusteluun ja oppien jakamiseen.

Koulutusohjelman toteutus

Koulutuspäivät järjestetään etä-, hybridi- tai lähitoteutuksina. Etätoteutukset ovat puolenpäivän mittaisia koulutuspäiviä. Hybriditoteutuksissa voit valita, osallistutko paikanpäällä koulutustilassa vai etäyhteyksin. Viimeinen jakso järjestetään pelkästään lähitoteutuksena Helsingissä.

Koulutusohjelman aikana osallistujaa laatii oman organisaationsa tarpeisiin työympäristöjohtamisen tiekartan. Osa koulutuspäivistä järjestetään myös seminaareina, jolloin voit pitkän koulutusohjelman sijaan osallistua yksittäisille jaksoille.

Lue lisää Työympäristö- ja toimitilajohtaminen 2023 -seminaarista, joka on osa pitkää Työympäristöjohtamisen koulutusohjelmaa.

Koulutusohjelman sisältöä ovat ohjanneet

  • Director, Workplace & Design Sofia Jakas, JLL
  • Johtava asiantuntija, FT Suvi Nenonen, Helsingin yliopisto
  • Työympäristöyksikön päällikkö Reetta Ripatti-Jokela, Senaatti-kiinteistöt
  • Toimitilapäällikkö Ari Saarinen, Elisa Oyj
  • Johtava asiantuntija Jyrki Yläoutinen, Workspace Oy
  • Johtaja, toimitilat Mikko Östring, Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Rakli ry
  • Liiketoimintajohtaja Anu Karvonen, Kiinko
  • Koulutuspäällikkö Anne Pitkänen, Kiinko

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joilla on muutaman vuoden kokemus alalta tai jotka toimivat sosiaalisen, virtuaalisen ja fyysisen työympäristön muutosprojektin parissa.

Millaiset työskentelyolosuhteet ja -tavat on esimerkiksi Martelassa? Katso koko video kohdekäynniltä »

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Tulevaisuudenkestävät työympäristöt – miten varmistamme onnistumisen työympäristöjen hybridimalleissa?06.10.202306.10.2023Etäkoulutus
Työympäristö- ja toimitilajohtaminen 2023 -seminaari01.11.202301.11.2023Helsinki / etäkoulutus
Työympäristömuutosprojektin kustannukset, tekniset ratkaisut, tietoturvallisuus30.11.202301.12.2023Etäkoulutus
Työympäristön kehittäminen ja asiakasarvon tuottaminen25.01.202426.01.2024Helsinki / etäkoulutus
Organisaatiokulttuuri ja hyvinvointi07.03.202408.03.2024Etäkoulutus
Työympäristö yrityksen menestystekijänä strategiassa09.04.202410.04.2024Helsinki

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

Ninni Yletyinen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 3,590.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen Early Bird -hinta viimeistään 10.8.2023 ilmoittautuneille on 3231 euroa, käytäthän koodia EB ilmoittautumislomakkeen kohdassa "Alennuskoodi". Koulutusohjelman normaali hinta 11.8.2023 alkaen on 3590 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Mikäli samasta yrityksestä/organisaatiosta ilmoittautuu vähintään kolme osallistujaa, myönnämme 10%:n alennuksen ilmoittautumisajankohdasta riippumatta.

Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset luentoaineistot sekä hybridi- ja lähitoteutuksissa aamu- ja iltapäiväkahvit ja lounaat. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Mahdolliset kirjallisuus-, matka- ja majoituskulut opiskelija maksaa itse.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Viimeinen peruutuspäivä on 21.9.2023.