Taloushallinto

Taloushallinnon koulutustarjonta

Taloushallinnon tehtävissä on erityisen tärkeää tietää, miten eri asioissa toimitaan lain ja asetusten mukaan. Kiinkon koulutuksissa hahmotat, mitä ovat lainsäädännön viimeisimmät muutokset ja miten ne vaikuttavat niin työtehtäviisi kuin koko toimialaan.

Taloushallinnon osaajana hoidat koko organisaatiolle tärkeää strategista aluetta. Tule pitämään osaamisesi ajan tasalla ja keskustelemaan asiantuntijoiden sekä samassa asemassa työskentelevien osallistujien kanssa. Kohdennetut koulutuksemme nostavat osaamista uudistamalla koko organisaatiosi kilpailukykyä.

Taloushallinnon osaamispolut

Taloushallinto

Koodit osoittavat suositellun lähtötason ja osaamisen koulutukseen osallistumiseen.

Täydentäjä Opiskelija tulossa alalle tai hän on työskennellyt alalla vähän aikaa. Hän saattaa tuntea koulutuksen aihepiiriä jonkin verran.
Koulutus ei edellytä aikaisempia opintoja tai työkokemusta alalta.
Taitaja Opiskelija toimii alan tehtävissä ja tuntee koulutuksen aihepiiriä melko laajasti.
Koulutuksessa edellytetään alan peruskäsitteiden tuntemusta aikaisempien opintojen tai työkokemuksen kautta.
Expertti Opiskelija on alansa vahva asiantuntija ja toimii alan vaativissa tehtävissä.
Koulutus edellyttää alan koulutusta ja usean vuoden kokemusta alan tehtävissä.

  

Taloushallinnon koulutusohjelmat

Haluatko hioa huippuunsa johtamis- ja suunnitteluosaamisesi sekä tiedot muun muassa sijoittamisesta, verotuskäytännöistä ja yhtiön taloudellisen tilan määrittelystä? Koulutusohjelma syventää kokeneiden asiantuntijoiden taloushallinnon osaamista. Koulutuksen jälkeen voit tukea omalla, ajantasaisella osaamisellasi organisaation toimintaa ja kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueita entistä tuloksekkaammin. Koulutus on tarkoitettu taloushallinnon osaajille kuin myös erilaisissa kiinteistöalan asiantuntija- ja johtotehtävissä toimiville, jotka haluavat saada kokonaiskuvan kiinteistöliiketoiminnan taloushallinnon prosesseista.
Koulutusohjelma antaa valmiudet asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden vaativien taloushallinnon tehtävien itsenäiseen hoitamiseen. Saat sekä laaja-alaisen näkemyksen että ajantasaista tietoa erityismääräyksistä ja -kysymyksistä. Perehdyt eri yhteisölakeja soveltavien yhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätösten sekä verotuksen säädöksiin ja käytäntöihin. Tutuksi tulevat niin uuden yhtiön kirjanpito kuin suunnittelutehtävät, sulautuminen ja jakautuminen.
Oletko juuri aloittanut kiinteistöalan kirjanpitotehtävissä tai oletko urasi alussa? Koulutusohjelma on kohdennettu sinun osaamistarpeisiisi. KPT® I tarjoaa vahvan pohjan asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitotehtävien hoitamiseen. Selkeällä opastuksella otat haltuusi tilitapahtumien kirjausten, tilinpäätöksen, laskelmien, tilintarkastuksen, verotuksen sekä keskeisen lainsäädännön perusteet.

Etsi koulutusta Kiinteistöalan kirjanpidon koulutus ja tutkinto I (KPT® I)

Koulutuksen avulla ammattitaitosi perintään liittyvissä tehtävissä syvenee ja laajenee. Saat valmiudet hoitaa perintätointa itsenäisesti ja valvoa muualla suoritettavan perinnän laillisuutta ja tarkoituksenmukaisuutta. Asiantuntijoiden johdolla perehdyt, millaisia velvollisuuksia lainsäädäntö asettaa perinnälle ja pakkokeinojen käyttämiselle – ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa. Saat myös tehokkaat neuvot käytännön tilanteisiin. Suosittelemme, että osallistujalla on kokemusta vuokravalvontaan ja perintään liittyvistä tehtävistä. Sisällöt on suunniteltu esimerkiksi vuokravalvojien, perintätoimen hoitajien, isännöitsijöiden, kiinteistösihteerien ja perintätoimeksiantoja valvovien osaamistarpeisiin.

Etsi koulutusta Perintätoimen tutkintoOpi hallitsemaan varmalla otteella vuokra- ja vastikevalvonnan keskeisiä osa-alueita. Kattava, kokeneiden kouluttajien tietopaketti linkittyy koulutuksessa käytännön työhön – saaden aikaan konkreettisia muutoksia. Tutustut Vuokravalvonnan tutkinto (VVT) koulutuksessa lainsäädäntöön ja vuokrasuhteen hallintaan sekä vuokrakirjanpidon perusteisiin. Tiedät, miten toimia haastavissa perintätilanteissa ja saat valmiudet hoitaa sujuvasti hankaliakin asunto-osakeyhtiön häiriötilanteita.

Etsi koulutusta Vuokravalvonnan tutkinto  

Kaikki alueen koulutukset: Taloushallinnon koulutukset »

  

Kysyttävää Taloushallinnon koulutuksista? Ota yhteyttä:

Tero Salmelin
Koulutuspäällikkö
Tero Salmelin

040 868 1281
tero.salmelin@kiinko.fi

Raija Pääkkönen

Koulutuskoordinaattori
Raija Pääkkönen

0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi