Johtaminen

Alati muuttuva työelämä asettaa esimiestyölle ja johtamiselle yhä monimuotoisempia haasteita sekä tarpeen kehittymiselle. Johtajien on osattava johtaa niin verkostoja kuin muutostakin ja pystyttävä ohjaamaan liiketoiminnan asiakaslähtöisyyttä sekä innovatiivisuutta.

Koulutuksemme vastaavat johtajuuden monipuolisiin tarpeisiin. Osaamisen päivittäminen tuo varmuutta ratkaisuihin ja auttaa luot-saamaan organisaatiota menestykseen.

Kiinkon johtamiskoulutukset KiRa EMBA, KiRa JOKO ja KiRa JYEAT ovat KJs-kelpoisia johtamisen koulutuksia ja PGP on KJs-sertifioinnin edellyttämää kiinteistöjohtamiseen erikoistavaa koulutusta.

Koulutuksistamme KiRa EMBA ja KiRa JOKO järjestetään yhteistyössä Tampereen yliopiston kanssa.

Tutustu johtamisen koulutuksiimme

Näin kehityt ammatillisella polullasi

Koulutuksiamme järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville. Olet sitten alalle vasta siirtynyt tai jo pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, meillä on sinulle uutta annettavaa. 

Alta näet johtamisen tutkintotavoitteiset koulutuksemme ja osaamista täydentävät seminaarit. Värimerkintä kertoo koulutuksen lähtötason.

Johtaminen

Katso alkavat johtamisen koulutukset

Tutustu Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA -koulutusohjelmaan

Kiinkossa on myös johtamiskoulutusten oma Kiinko Alumni-yhteisö. Tutustu mahtavaan verkostoon.

Kuva36_800x300