Ammatilliset tutkinnot Kiinkossa

Ammatilliset tutkinnot ovat työelämäläheistä koulutusta. Tutkinnon edellyttämä ammattitaito osoitetaan osaamisen näytöissä, joissa tehdään aitoja työtehtäviä. 

Kiinkossa voi suorittaa seuraavia ammatti- ja erikoisammattitutkintoja:

Tutkintokoulutus soveltuu työkokemusta jo hankkineelle osaamisen tunnustamiseen ja päivittämiseen tai ammattitaidon kehittämiseen. Se voi olla myös väylä uudessa ammatissa tarvittavan ammattitaidon osoittamiseen.

Opetushallituksen virallisia ammatillisia tutkintoja on kolmea eri tasoa: perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkinto. Jokaiseen tutkintoon on määritelty mitä osaamista vaaditaan ja millaisin kriteerein osaamista työssä arvioidaan.

Suorittamalla työelämälähtöisen, ammatillisen tutkinnon voit kehittää, päivittää tai todentaa osaamistasi joustavasti töiden ohessa. Oma osaamisesi on ratkaisevaa.

Oletko alan ammattilaiseksi aikova?

Voit vahvistaa osaamistasi ja valmentautua ammatilliseen tutkintoon Kiinkon koulutuksissa. Osaamisesi karttuu alan huippuammattilaisten parissa. Tutkintokoulutukseen osallistuminen on edullista, sillä opiskelijana maksat ainoastaan omarahoitusosuuden ja valtio rahoittaa loput koulutuksesta.

Oletko jo osaava ammattilainen?

Jos sinulla on jo hallussa riittävät taidot tai aiemmin hankittua alan koulutusta, voidaan osaaminen tunnustaa osaksi tutkintoa tai voit suorittaa tutkinnon ilman koulutusta. Näin saat virallisen todistuksen ammattitaidostasi käyttöösi nopeastikin. Tutkinnon suorittaminen on täysin valtion tukemaa.

Opintopolku_Kiinko

Ota yhteyttä

Kiinko on järjestänyt ammatti- ja erikoisammattitutkintoja jo usean vuosikymmenen ajan. Meiltä on valmistunut ammattiosaajia niin isännöinnin-, kiinteistönvälityksen kuin johtamisen tehtäviin. Koulutustarjontamme on käytännönläheistä ja tutkinnon suorittajan tarpeista lähtevää.

Ota yhteyttä tutkintojen vastuuhenkilöihin, niin he katsovat sinulle parhaan tavan päivittää osaamistasi ja auttavat sinua suunnittelemaan opinto- tai tutkintopolkusi.

Lisätietoja tutkinnoista:

Kehityspäällikkö Tiia Bueno Vecino, puh. 0400 127 248, tiia.buenovecino@kiinko.fi

Lue lisää myös blogistamme https://www.kiinko.fi/blogi/koulutus/joustavaa-osaamisen-kehittamista-ja-nayttamista-ammatti-ja-erikoisammattitutkinnoilla