Tiedossa kasvua.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö Kiinko on viimeisintä tietoa tarjoava koulutuskumppani.

Me Kiinkolla kannustamme kehittämään osaamista. Meidän tehtävänämme on tukea kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten ja ammattilaisten menestymistä. Kuljemme rinnalla työuran ensiaskelista asti. Autamme vahvistamaan henkilökohtaista asiantuntijuutta - aina huippujohtoon asti.

Kiinkon koulutuksissa voit hankkia ammattitutkinnon sekä lisä- ja täydennyskouluttautua, seminaareissa pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti. Meillä on kyky innostaa ja kannustaa – otettamme arvostetaan.

Viemme eteenpäin koko kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista pitkäjänteisesti ja parhaiden asiantuntijoiden voimin yli 40 vuoden kokemuksella. Koulutustarjontamme avulla saat uusimman tietotaidon ja näkemyksiä myös tulevaisuuden haasteisiin. Otettamme koulutuksiin kiitetään ja arvostetaan.

Asiantuntevan henkilöstömme lisäksi meillä on laaja sidosryhmäverkosto alan merkittävimpiä toimijoita, jotka toimivat yhteistyökumppaneina, kouluttajina ja luennoitsijoina koulutuksissamme.

Lue lisää ajankohtaisimpia uutisiamme »

Kiinko_Vuosiseminaari_2021-46