Tiedossa kasvua.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö sr Kiinko on viimeisintä tietoa tarjoava koulutuskumppani.

Me Kiinkolla kannustamme kehittämään osaamista. Tehtävänämme on tukea kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten ja ammattilaisten menestymistä. Kuljemme rinnalla työuran ensiaskelista asti ja autamme vahvistamaan henkilökohtaista asiantuntijuutta - aina huippujohtoon asti.

Koulutuksissamme voit hankkia ammattitutkinnon, pätevyyden sekä lisä- ja täydennyskouluttautua, seminaareissamme pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti. Meillä on kyky innostaa ja kannustaa.

7 syytä valita Kiinko

  1. Valitse alan laajimmasta ja laadukkaimmasta koulutustarjonnasta.
  2. Suorita ammattitutkinto, pätevyys-, lisä- tai täydennyskoulutus.
  3. Opi kouluttajilta, jotka ovat osaamisalojensa huippuammattilaisia.
  4. Etene tarvittavat askeleet uran alusta aina ammattilaiseksi asti.
  5. Omaksu ensimmäisenä uusin tietotaito.
  6. Suunnittele yrityskohtaisia koulutuksia strategisten tavoitteiden mukaan.
  7. Hyödynnä ja valitse sadoista vuosittaisista koulutustapahtumista ja seminaareista.

Viemme eteenpäin koko kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista pitkäjänteisesti ja parhaiden asiantuntijoiden voimin 45 vuoden kokemuksella. Koulutustarjontamme avulla saat uusimman tietotaidon ja näkemyksiä myös tulevaisuuden haasteisiin. Otettamme koulutuksiin kiitetään ja arvostetaan. Toimintaa ohjaavat yhteiset arvomme Rohkeasti - Yhdessä - Innostaen.

Kiinko noudattaa toiminnassaan WWF:n Green Office -ympäristöohjelmaa.

Asiantuntevan henkilöstömme lisäksi meillä on laaja sidosryhmäverkosto alan merkittävimpiä toimijoita, jotka toimivat yhteistyökumppaneina, kouluttajina ja luennoitsijoina koulutuksissamme.

Lue lisää ajankohtaisimpia uutisiamme »

Tutustu Kiinkon vuosikatsaukseen 2023 Varmuutta ja valmiuksia määrätietoisesti rakentaen (kiinko.fi)

Kiinko_Vuosiseminaari_2021-26

”Kiinko on innostava ja rohkaiseva kouluttaja, joka tarjoaa arvokasta tietotaitoa, laadukkaita ja ajankohtaisia koulutuksia. Olemme yhteen hiileen puhaltava ja henkilökuntamme monipuoliseen erikoisosaamiseen perustuva työyhteisö. Olen erittäin ylpeä ammattitaidostamme kehittää kiinteistö- ja rakentamisalan asiantuntijoiden osaamista ja toimia alan johtavana kouluttajana myös tulevaisuudessa,” sanoo toimitusjohtajamme Jarno Tuimala.