Tiedossa kasvua.

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö sr Kiinko on viimeisintä tietoa tarjoava koulutuskumppani.

Me Kiinkolla kannustamme kehittämään osaamista. Tehtävänämme on tukea kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten ja ammattilaisten menestymistä. Kuljemme rinnalla työuran ensiaskelista asti ja autamme vahvistamaan henkilökohtaista asiantuntijuutta - aina huippujohtoon asti.

Koulutuksissamme voit hankkia ammattitutkinnon, pätevyyden sekä lisä- ja täydennyskouluttautua, seminaareissamme pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti. Meillä on kyky innostaa ja kannustaa.

Viemme eteenpäin koko kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista pitkäjänteisesti ja parhaiden asiantuntijoiden voimin yli 40 vuoden kokemuksella. Koulutustarjontamme avulla saat uusimman tietotaidon ja näkemyksiä myös tulevaisuuden haasteisiin. Otettamme koulutuksiin kiitetään ja arvostetaan. Toimintaamme ohjaavat yhteiset arvomme Rohkeasti - Yhdessä - Innostaen.

Asiantuntevan henkilöstömme lisäksi meillä on laaja sidosryhmäverkosto alan merkittävimpiä toimijoita, jotka toimivat yhteistyökumppaneina, kouluttajina ja luennoitsijoina koulutuksissamme.

Lue lisää ajankohtaisimpia uutisiamme »

Tutustu vuosikertomukseemme: Kiinkon vuosi 2021 - Rohkeudella yhdessä uutta kohti

Kiinko_Vuosiseminaari_2021-46