Paras omalla tontillaan

Oikea valinta koulutuskumppaniksi. Tieto taidoksi ja toiminnaksi.

  

Kiinko on yhteisnimi Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy:lle ja Kiinteistöalan Koulutussäätiölle.

Me Kiinkolla kannustamme kehittämään osaamista. Meidän tehtävänämme on tukea kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten ja ammattilaisten menestymistä. Kuljemme rinnalla työuran ensiaskelista asti. Autamme vahvistamaan henkilökohtaista asiantuntijuutta - aina huippujohtoon asti.

Kiinkon koulutuksissa voit hankkia ammattitutkinnon sekä lisä- ja täydennyskouluttautua, seminaareissamme pääset verkostoitumaan ja päivittämään osaamistasi. Koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti. Meillä on kyky innostaa ja kannustaa – otettamme arvostetaan.

Viemme eteenpäin koko kiinteistö- ja rakentamisalan osaamista pitkäjänteisesti ja parhaiden asiantuntijoiden voimin yli 40 vuoden kokemuksella. Koulutustarjontamme avulla saat uusimman tietotaidon ja näkemyksiä myös tulevaisuuden haasteisiin. Otettamme koulutuksiin kiitetään ja arvostetaan.

Asiantuntevan henkilöstömme lisäksi meillä on laaja sidosryhmäverkosto alan merkittävimpiä toimijoita, jotka toimivat yhteistyökumppaneina, kouluttajina ja luennoitsijoina koulutuksissamme.

Lue lisää ajankohtaisimpia uutisiamme

   

Olemme alan keskeisten toimijoiden perustama 

Hallituksessamme on edustettuina seuraavat yhteisöt:

Suomen Kiinteistöliitto ry 
RAKLI ry 
Suomen Isännöintiliitto ry 
Kiinteistöliitto Uusimaa ry 
Kiinteistötyönantajat ry
Finlands Svenska Fastighetsförening rf
Suomen Kiinteistönvälittäjät ry