Osaamisalat Kiinkossa

Osaaminen ja motivaatio luovat asiantuntijayrityksen kilpailukykyä: keskeinen menestyksen tekijä on asiantunteva ja innostunut henkilöstö, jolla on työkalupakki kunnossa. Tuemme asiantuntijuutta aina uran ensimetreiltä huippujohtoon.

Vahvista ammattitaitoa ja osaamistasi

Koulutuksissamme voit hankkia ammattitutkinnon tai pätevyyden sekä lisä- ja täydennyskouluttautua. Olemme järjestäneet ammatti- ja erikoisammattitutkintoja jo usean vuosikymmenen ajan.  Kiinkosta valmistuu ammattiosaajia laajasti koko rakennetun ympäristön asiantuntijatehtäviin.

Kiinteistö- ja rakentamisalan seminaarit, ajankohtaispäivät ja vuosittaiset huipputapahtumat tarjoavat mahdollisuuden päivittää osaamista sekä verkostoitua. Useimmat koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti, jolloin sisällöt räätälöidään strategisten tavoitteiden mukaan.

Näin kehityt ammatillisella polullasi

Asiantuntijoilta vaaditaan tänä päivänä monipuolista osaamista. Kiinkon kouluttajat valitaan kunkin koulutuksen tarpeiden mukaan alan huippuammattilaisista. Näin varmistamme, että koulutuksissamme on aina ajankohtaisin tieto. Kehitämme jatkuvasti myös tapoja opettaa ja oppia.

Tarjoamme kattavasti koulutuksia kaikilta rakennetun ympäristön toimialoilta. Tutustu osaamisaloihimme.

Kiinkonauhat1200x627