Osaamisalat Kiinkossa

Koulutuksissamme voit hankkia ammattitutkinnon tai pätevyyden sekä lisä- ja täydennyskouluttautua.  Olemme järjestäneet ammatti- ja erikoisammattitutkintoja jo usean vuosikymmenen ajan.  Kiinkosta valmistuu ammattiosaajia niin isännöinnin-, kiinteistönvälityksen kuin johtamisen tehtäviin.

Kiinteistö- ja rakentamisalan seminaarit, ajankohtaispäivät ja vuosittaiset huipputapahtumat tarjoavat mahdollisuuden päivittää osaamista sekä verkostoitua. 

Useimmat koulutuksemme voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisesti, jolloin sisällöt räätälöidään strategisten tavoitteiden mukaan.

Osaaminen ja motivaatio luovat asiantuntijayrityksen kilpailukykyä: keskeinen menestyksen tekijä on asiantunteva ja innostunut henkilöstö, jolla on työkalupakki kunnossa. Tuemme asiantuntijuutta aina uran ensimetreiltä huippujohtoon.

Kiinkon kouluttajat valitaan kunkin koulutuksen tarpeiden mukaan alan huippuammattilaisista. Näin varmistamme, että koulutuksissamme on aina ajankohtaisin tieto. Kehitämme jatkuvasti myös tapoja opettaa ja oppia.

Näin kehityt ammatillisella polulla

Asiantuntijoilta vaaditaan tänä päivänä monipuolista osaamista. Koulutuksiamme järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville. 

Tutustu toimialojemme koulutuksiin ja koosta niistä parhaiten itsellesi sopiva kokonaisuus.

Kiinkonauhat1200x627