Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälitysliiketoiminnassa menestyminen  perustuu luotettavaan osaamiseen. Ala on kasvussa ja kuluttajat kaipaavat asuntokaupan ratkaisuissa avukseen taitavia ammattilaisia. Luottamus ansaitaan parhaiten hankkimalla vahva ammattiosaaminen ja päivittämällä sitä säännöllisesti. Koulutuksiimme osallistuvat pysyvät perillä niin markkinoiden muutoksista ja keskeisestä juridiikasta kuin onnistuneen myyntityön tekijöistä – mikä välittyy myös asiakkaille.Kiinkon kiinteistönvälityksen ja kiinteistön arvioinnin koulutuksissamme otat haltuun kaikki osa-alueet. LKV-pätevyys on alalla toimivan myyntineuvottelijan ensimmäinen tavoite. Kiinkon LKV-valmennus ja monipuoliset valmennukset LKV-kokeeseen ja LVV-kokeeseen sekä AKA/KHK-valmennukset ovat huippusuosittuja.

Näin kehityt ammatillisella polullasi

Koulutuksiamme järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville. Olet sitten alalle vasta siirtynyt tai jo pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, meillä on sinulle uutta annettavaa. 

Kiinteistonvalitys

Asiakkaamme kertovat – Vuoden Välittäjä 2022 -finalisti Toni Myyryn kokemuksia Ylemmästä kiinteistönvälittäjän tutkinnosta (YKV)

toni-myyry-aninkainen-kiinteistonvalitys-kiinteistonvalittaja-turku-kaarina-aura-lieto-raisio-naantali-masku-nousiainen-mynamaki-asunnon-myynti

Olen avoin ja ahkera kiinteistönvälittäjä sekä kaupanvahvistaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Tässä työssä on tärkeää olla rehellinen ja tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Olen 39-vuotias ja ehtinyt tekemään monenmoista työtä, mistä tässä työssä on paljon apua. Olen myös ammatiltani automaatiosähköasentaja ja olen toiminut muutamia vuosia sähköalalla tehtaissa sekä talosähköpuolella. Konepajan toimitusjohtajana ja yrittäjänä olen toiminut kuutisen vuotta Raisiossa, minkä jälkeen päätin vaihtaa alaa kokonaan kiinteistönvälitysalalle. Toimin päätoimisesti myyntipäällikkönä, kiinteistönvälittäjänä sekä kaupanvahvistajana Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy:n Turun pääkonttorissa.

Olen jatkuvasti kouluttanut itseäni työn ohella. Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto tuli koulutuksista vastaan, kun aloin etsimään täydennystä tietoihini koulutuksien avulla. Kävin Kiinkon sivuilla tutustumassa koulutukseen ja sen lupaamaan sisältöön. Huomasin heti, että aihealueet ovat juuri niitä, joita työssäni päivittäin tarvitsen. Odotukseni koulutusohjelmasta olivat, että saisin useista tärkeistä aihealueista hyvää perehdyttämistä tämän aihealueen ammattilaisen kouluttamana.

YKV-koulutus vastasi odotuksiani täydellisesti. Aluksi mietin, että miten saan koulutuksen aikataulut tehtävineen sopimaan kiireellisen työni kanssa, mutta allokoiminen auttoi. Siihen liittyviä apuja sain myös koulutuksen alussa ja kaikki lopulta sujui hyvin. Tärkein anti YKV-koulutuksessa on erityistietojen saanti alan ammattilaisilta. Perustietojen lisäksi käydään hiukan syvemmältä hakemassa tietoja ja otetaan niitä käytäntöön mukaan. Lopuksi koulutuksessa palautetaan oma tutkielma, jossa jo itsessään pääsee hyvinkin paneutumaan aihealueensa saloihin. Suosittelen YKV-koulutusta kaikille, jotka hakevat itselleen täydennystä alamme tietoihin ja taitoihin.

 

Kaikki alueen koulutukset:

Kiinteistönvälityksen koulutukset »

  

Huippusuositut valmennukset: AKA-valmennukset »  LKV-verkkokurssi » LKV-valmennus » LVV-valmennus »

  

Kysyttävää kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutuksista? Ota yhteyttä »