Kiinteistönvälitys

Kiinteistönvälitysliiketoiminnassa menestyminen  perustuu luotettavaan osaamiseen. Ala on kasvussa ja kuluttajat kaipaavat asuntokaupan ratkaisuissa avukseen taitavia ammattilaisia. Luottamus ansaitaan parhaiten hankkimalla vahva ammattiosaaminen ja päivittämällä sitä säännöllisesti. Koulutuksiimme osallistuvat pysyvät perillä niin markkinoiden muutoksista ja keskeisestä juridiikasta kuin onnistuneen myyntityön tekijöistä – mikä välittyy myös asiakkaille.Kiinkon kiinteistönvälityksen ja kiinteistön arvioinnin koulutuksissamme otat haltuun kaikki osa-alueet. LKV-pätevyys on alalla toimivan myyntineuvottelijan ensimmäinen tavoite. Kiinkon LKV-valmennus ja monipuoliset valmennukset LKV-kokeeseen ja LVV-kokeeseen sekä AKA/KHK-valmennukset ovat huippusuosittuja.

Näin kehityt ammatillisella polullasi

Koulutuksiamme järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville. Olet sitten alalle vasta siirtynyt tai jo pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, meillä on sinulle uutta annettavaa. 

Kiinteistonvalitys

Asiakkaamme kertovat – Vuoden Välittäjä 2022 -finalisti Toni Myyryn kokemuksia Ylemmästä kiinteistönvälittäjän tutkinnosta (YKV)

toni-myyry-aninkainen-kiinteistonvalitys-kiinteistonvalittaja-turku-kaarina-aura-lieto-raisio-naantali-masku-nousiainen-mynamaki-asunnon-myynti

Olen avoin ja ahkera kiinteistönvälittäjä sekä kaupanvahvistaja, joka ei pelkää uusia haasteita. Tässä työssä on tärkeää olla rehellinen ja tulla erilaisten ihmisten kanssa toimeen. Olen 39-vuotias ja ehtinyt tekemään monenmoista työtä, mistä tässä työssä on paljon apua. Olen myös ammatiltani automaatiosähköasentaja ja olen toiminut muutamia vuosia sähköalalla tehtaissa sekä talosähköpuolella. Konepajan toimitusjohtajana ja yrittäjänä olen toiminut kuutisen vuotta Raisiossa, minkä jälkeen päätin vaihtaa alaa kokonaan kiinteistönvälitysalalle. Toimin päätoimisesti myyntipäällikkönä, kiinteistönvälittäjänä sekä kaupanvahvistajana Aninkaisten Kiinteistövälitys Oy:n Turun pääkonttorissa.

Olen jatkuvasti kouluttanut itseäni työn ohella. Ylempi kiinteistönvälittäjän tutkinto tuli koulutuksista vastaan, kun aloin etsimään täydennystä tietoihini koulutuksien avulla. Kävin Kiinkon sivuilla tutustumassa koulutukseen ja sen lupaamaan sisältöön. Huomasin heti, että aihealueet ovat juuri niitä, joita työssäni päivittäin tarvitsen. Odotukseni koulutusohjelmasta olivat, että saisin useista tärkeistä aihealueista hyvää perehdyttämistä tämän aihealueen ammattilaisen kouluttamana.

YKV-koulutus vastasi odotuksiani täydellisesti. Aluksi mietin, että miten saan koulutuksen aikataulut tehtävineen sopimaan kiireellisen työni kanssa, mutta allokoiminen auttoi. Siihen liittyviä apuja sain myös koulutuksen alussa ja kaikki lopulta sujui hyvin. Tärkein anti YKV-koulutuksessa on erityistietojen saanti alan ammattilaisilta. Perustietojen lisäksi käydään hiukan syvemmältä hakemassa tietoja ja otetaan niitä käytäntöön mukaan. Lopuksi koulutuksessa palautetaan oma tutkielma, jossa jo itsessään pääsee hyvinkin paneutumaan aihealueensa saloihin. Suosittelen YKV-koulutusta kaikille, jotka hakevat itselleen täydennystä alamme tietoihin ja taitoihin.

Kiinteistönvälitysala on sellainen, että osaamista pitää olla laaja-alaisesti

12 vuotta kiinteistönvälitysalalla työskennellyt Jaakko Kerminen toimii tällä hetkellä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV:n myyntijohtajana. 41-vuotiaan Jaakon perheeseen kuuluu vaimo, kaksi kouluikäistä lasta ja koira. Työajan ulkopuolella Jaakko harrastaa salibandyn pelaamista ja hänessä on myös hieman penkkiurheilijan vikaa, jääkiekon ja jalkapallon seuraaminen ovat molemmat lähellä sydäntä.

Arvostan työn tekemisessä laatua ja pyrin sen vuoksi jatkuvasti kartuttaa osaamistani alalta. YKV-tutkinnon olin suunnitellut suorittavani jo pidemmän aikaa. Koronan laskeuduttua Suomeen välitysalan käytänteet muokkautuivat nopealla tahdilla ja esimerkiksi yleisesittelyiden pitäminen loppui suurelta osin. Ajattelin silloin, että nyt voisi olla hyvä hetki tarttua mahdollisuuteen ja hain YKV-koulutukseen. Kiinteistönvälitysala on sellainen, että osaamista pitää olla laaja-alaisesti ja päällimmäiset odotukseni olivatkin, että saisin YKV-koulutuksen kautta syvennettyä omaa tietotaitoani alalta.

Pääosin koulutus oli juuri sitä mitä olin odottanut; sisältökokonaisuudet olivat mielenkiintoisia ja kontaktikertoja oli sopivalla syklillä. Kurssin erilaisten tehtävien tekeminen ja kokeet olivat itselleni varsin mieluisia. Analyyttisenä ihmisenä tykkään mitattavista asioista ja tuloksista selviää nopeasti, mikä se oma taso lopulta on ja siitä saa itselle suuntaa missä pitää itseään seuraavaksi kehittää. Koulutuksen aikana sai myös käydä paljon kehittävää ajatustenvaihtoa kouluttajien, järjestäjien sekä kanssaopiskelijoiden kesken. Sellainen virkistää mieltä ja saa rikkomaan omia ajattelukaavoja. Pienenä miinuksena koin koronasta aiheutuneet etäjaksot. Itse koulutusjärjestelyissä ei sinällään ollut mitään valittamista, mutta itselleni oppiminen on mieluisampaa lähikontaktissa ja silloin myös verkostoituminen on luontevampaa ja tehokkaampaa.

Todella kivaa minulla oli ja voin kyllä suositella kaikille!

Kaikki alueen koulutukset:

Kiinteistönvälityksen koulutukset »

  

Huippusuositut valmennukset: AKA-valmennukset »  LKV-verkkokurssi » LKV-valmennus » LVV-valmennus »

    

Kysyttävää kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutuksista? Ota yhteyttä »