Isännöinti ja asuminen

Isännöinnin ja asumisen koulutustarjonta

Isännöintiala on vahvassa murroksessa. Lainsäädännön kehitys, energianhallinnan vaatimukset, korjaus- ja lisärakentamisen tarve sekä asukkaiden ja osakkaiden kasvanut tietämys asettavat yhä lisääntyviä vaatimuksia isännöitsijöiden asiantuntemukselle. Osaaville tekijöille on tarvetta.

Olet sitten alalle vasta siirtynyt tai jo pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, meillä on sinulle uutta annettavaa. Kiinkon koulutuksissa saat hyödyllistä, käytäntöön sovellettavaa tietoa niin viimeisimmistä digitaalisista ratkaisuista kuin juridisista muutoksista.

Koulutuksia järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina.

Isännöinnin ja asumisen osaamispolut

Isannointi_ja_asuminen

Koodit osoittavat suositellun lähtötason ja osaamisen koulutukseen osallistumiseen.

Täydentäjä Opiskelija tulossa alalle tai hän on työskennellyt alalla vähän aikaa. Hän saattaa tuntea koulutuksen aihepiiriä jonkin verran.
Koulutus ei edellytä aikaisempia opintoja tai työkokemusta alalta.
Taitaja Opiskelija toimii alan tehtävissä ja tuntee koulutuksen aihepiiriä melko laajasti.
Koulutuksessa edellytetään alan peruskäsitteiden tuntemusta aikaisempien opintojen tai työkokemuksen kautta.
Expertti Opiskelija on alansa vahva asiantuntija ja toimii alan vaativissa tehtävissä.
Koulutus edellyttää alan koulutusta ja usean vuoden kokemusta alan tehtävissä.

  

Isännöinnin koulutusohjelmat

Ammattimaisen isännöitsijän ura kannattaa aloittaa tästä koulutuksesta. Tule oppimaan asiantuntevien luennoitsijoidemme johdolla perusvalmiudet isännöintiin. Saat ajantasaisen ja perusteellisen tietopaketin sekä pääset kehittämään taitojasi asuinkiinteistöjen isännöintitehtävissä. Koulutus on tarkoitettu isännöintialalle aikoville ja esimerkiksi alan vaihtajille. Osallistujalta ei edellytetä aiempaa isännöintikokemusta, mutta perusymmärrys asunto-osakeyhtiön toiminnasta sekä taloushallinnon perusteiden hallinta on suositeltavaa.
Koulutusohjelma vie isännöitsijän tehtävissä toimivan osaamisen entistä korkeammalle asteelle. Ajankohtainen tietopaketti ja keskustelut alan osaajien kanssa vahvistavat sekä päivittävät ammattitaitoasi. Saat erinomaiset valmiudet suorittaa tunnetun ITS -tutkinnon, joka tuo arvostusta yhtä lailla sinulle sekä yrityksellesi. Tule kuulemaan, miten asunto-osakeyhtiön isännöinnin kannalta keskeisimmät toimintatavat ja erityiskysymykset ovat muuttuneet. Opit hyödyntämään työssäsi tehokkaasti tietoa lainsäädännöstä, taloudenpidon valvonnasta ja teknisestä ylläpidosta. Hiot kohdennetusti työssäsi tarvittavia taitoja ja otat haltuusi asiasisältöjen lisäksi viestintätaidot sekä riskienhallinnan. Suoritettuasi ITS ® -tutkinnon pystyt hoitamaan menestyksekkäästi ammatti-isännöitsijän tehtäviä. Koulutus vastaa kiinteistöalalla toimivien osaamistarpeisiin. Osallistuaksesi sinulla täytyy olla suoritettuna Isännöinnin ammattitutkinto tai sinulla pitää olla vastaavaa osaamista. Osallistujilta edellytetään myös vuoden työkokemusta päätoimisesta isännöinnistä.
Koulutus on kohdennettu isännöinnin ammattilaisille, jotka haluavat vahvistaa sekä syventää osaamistaan ja nousta urallaan johtavan isännöitsijän asemaan. Harjaannut toimimaan vaativienkin projektien sekä kehittämis- ja korjaushankkeiden tilaajana ja vetäjänä. Saat vahvat valmiudet alalla tunnetun ja arvostetun AIT>®-tutkinnon suorittamiseen. Asiantuntijamme avaavat näkökulmia hallinnon johtamiseen ja tarjoavat hyödyllisiä neuvoja omistajien sekä palveluverkon kanssa tehtävään kehitystyöhön. Perehdyt omaisuuden arvoa säilyttävään ja kehittävään asiakkuuksien hoitamiseen sekä keskeiseen lainsäädäntöön. Saat avaimet niin asiakasyhtiöiden kuin oman liiketoiminnan talouden ja strategian johtamiseen. Osaamistasi hiovat huippuunsa myös keskustelut muiden alan osaajien kanssa. Osallistujan on toimittava isännöintialalla. Isännöinnistä on oltava vähintään kahden vuoden työkokemus tai soveltuvasta työstä vähintään viiden vuoden kokemus. Tämän koulutuksen aloittaessasi sinulla pitää olla suoritettuna ITS®-tutkinto, isännöinnin erikoisammattitutkinto tai alaa tukeva opisto- tai ammattikorkeakoulutasoinen tutkinto.


Kaikki isännöinnin ja asumisen koulutukset: Isännöinnin ja asumisen koulutukset »

Koulutuksesta valmistuneet:

AIT® -koulutuksesta valmistuneet:
Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto AIT® -valmistuneet
ITS® -tutkinnon suorittaneet:
Isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITS)® -tutkinnon suorittaneet

   

Kysyttävää isännöinnin ja asumisen koulutuksista? Ota yhteyttä:

Kirsi Mykkänen-Vesalainen

Koulutuskoordinaattori
Kirsi Mykkänen-Vesalainen

IK, isännöinnin ammattitutkinto, Isännöinnin perusteet
(09) 3509 2936, 040 716 2424,
kirsi.mykkanen@kiinko.fi

Anne Kaija

Koulutuskoordinaattori
Anne Kaija

KISI, ITS®
(09) 3509 2912, 040 861 3891,
anne.kaija@kiinko.fi

hanne_valtonen

Koulutuskoordinaattori
Hanne Valtonen

AIT®
(09) 3509 2973, 0400 792925,
hanne.valtonen@kiinko.fi

noora_makinen

Koulutuspäällikkö
Noora Mäkinen

KISI, IK, isännöinnin ammattitutkintokoulutus, ITS
(09) 3509 2949, 040 146 2747,
noora.makinen@kiinko.fi

katja_haarma2

Liiketoimintajohtaja
Katja Haarma : ITS ja AIT

AIT®, ITS®
(09) 3509 2920, 040 572 8057,
katja.haarma@kiinko.fi