Isännöinti ja asuminen

Lainsäädännön ja digitalisaation kehitys, energianhallinnan vaatimukset, korjausrakentamisen edelleen kasvava tarve sekä asukkaiden ja osakkaiden kasvanut tietämys asettavat vaatimuksia isännöintialalla toimivien asiantuntemukselle. Isännöintialan muutokset luovat jatkuvia kehityshaasteita myös kokeneiden ammatti-isännöitsijöiden osaamiselle.

Kiinkon koulutuksissa saat vastauksia ajankohtaisiin kysymyksiin ja uutta käytäntöön sovellettavaa tietoa. Koulutuksemme tehostavat ala- ja tehtäväkohtaisen osaamisen lisäksi yhteistyö- ja viestintätaitoja sekä ajankäytön hallintaa.

Tutustu isännöinnin koulutuksiinTutustu asumisen koulutuksiinNäin kehityt ammatillisella polullasi

Koulutuksiamme järjestetään tutkintotavoitteisina, ajankohtaisseminaareina, webinaareina sekä yrityskohtaisina toteutuksina oman työuran erivaiheissa oleville. Olet sitten alalle vasta siirtynyt tai jo pitkän kokemuksen omaava ammattilainen, meillä on sinulle uutta annettavaa. 

Alta näet isännöinnin ja asumisen tutkintotavoitteiset koulutuksemme. Värimerkintä kertoo koulutuksen lähtötason.

isannointi ja asuminen

Asiakkaamme kertovat - isännöinnin opintopolulla

LauraRuokonen1200x628

Olen tuore isännöitsijä Vantaalta. Kaksi vuotta sitten tein alanvaihdoksen ja astuin kiinteistöalan ihmeelliseen maailmaan. Olen koulutukseltani tradenomi ja olin työskennellyt jo yli 10 vuotta järjestöalalla. Kiinteistöalaan olin saanut kosketuspintaa, sillä toimin silloisen toimeni ohella asukasisännöitsijänä, asunto-osakeyhtiössä, jossa perheeni kanssa asuimme. Kun ajatukset alanvaihdosta tulivat, oli selvää, että kiinteistöala kiinnosti.

Mukavien sattumusten kautta, minulle tarjottiin urapolkua nykyisessä työpaikassani. Aloitin kiinteistösihteerin tehtävissä ja suoritin samalla KISI tutkinnon. Tämän jälkeen siirryin isännöinnin avustaviin työtehtäviin ja aloin suorittaa isännöinnin ammattitutkintoa. Valinnaisiksi tutkinnon osiksi otin asunto-osakeyhtiön isännöinnin sekä tekniset palvelut isännöinnissä. Sain alkukeväästä 2020 isännöinnin tutkinnon suoritettua ja aloitin isännöitsijän tehtävissä. Oli heti selvää, että tekniset palvelut kiinnostavat ja niille on työssäni tarvetta.

Tällä hetkellä käyn JatkoTEK-koulutusta. Olen erittäin kiitollinen työnantajalleni, joka on nähnyt koulutusten tärkeyden ja on kannustanut minua opinnoissani. Esimieheni on itsekin suorittanut useita tutkintoja ja koulutuksia Kiinkossa.

Koulutukset ovat olleet erittäin tärkeässä roolissa työni kannalta. Ne ovat käytännönläheisiä, vuorovaikutteisia ja luennoitsijat koostuvat alan ammattilaisista. Luennoilta saa ajankohtaista tietoa alasta ja siellä on käyty läpi sekä opiskelijoiden, että luennoitsijoiden case esimerkkejä. Niistä, jos mistä on ollut hyötyä ja tukea päivittäiseen työhöni. Koulutuksien avulla olen oppinut etsimään tietoa ja aina silloin tällöin palaan koulutusmateriaaleihinkin etsimään jotain asiaa. Myös koulutuksiin kuuluvista oppimistehtävistä ja suunnitelmista on saanut paljon irti. Niiden kautta on päässyt tarkastelemaan omaa työtä ja ne ovat poikineet kehitysideoitakin omalle työpaikalle ja työtehtäviin.

Kiinkossa tapaa kollegoita, joiden kanssa voi vaihtaa kuulumisia ja saada vinkkejä eri toimintamalleista ja tavoista. Kiinkon henkilökunta on ammattitaitoista ja ystävällistä. He ovat aina käytettävissä ja heiltä on saanut apua aina kun sitä on tarvinnut.

Uskon, että urani edetessä tulen vielä useasti hyödyntämään Kiinkon koulutuksia. Jo nyt on mielessä asioita, joista haluaisin oppia lisää.

Laura Ruokonen
isännöitsijä, PKI Isännöinti Oy ISA

Kaikki isännöinnin ja asumisen koulutukset

Koulutuksesta valmistuneet:

AIT® -tutkinnon suorittaneet:
Johtavan ammatti-isännöitsijän koulutus ja tutkinto AIT® -suorittaneet
ITS® -tutkinnon suorittaneet:
Isännöitsijän koulutus ja tutkinto (ITS)® -suorittaneet

   

Kysyttävää isännöinnin ja asumisen koulutuksista? Ota yhteyttä»