Kiinteistönvälitysala on sellainen, että osaamista pitää olla laaja-alaisesti

12 vuotta kiinteistönvälitysalalla työskennellyt Jaakko Kerminen toimii tällä hetkellä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV:n myyntijohtajana.

jaakko4

12 vuotta kiinteistönvälitysalalla työskennellyt Jaakko Kerminen toimii tällä hetkellä OP Koti Keski-Suomi Oy LKV:n myyntijohtajana. 41-vuotiaan Jaakon perheeseen kuuluu vaimo, kaksi kouluikäistä lasta ja koira. Työajan ulkopuolella Jaakko harrastaa salibandyn pelaamista ja hänessä on myös hieman penkkiurheilijan vikaa, jääkiekon ja jalkapallon seuraaminen ovat molemmat lähellä sydäntä. 

Arvostan työn tekemisessä laatua ja pyrin sen vuoksi jatkuvasti kartuttaa osaamistani alalta. YKV-tutkinnon olin suunnitellut suorittavani jo pidemmän aikaa. Koronan laskeuduttua Suomeen välitysalan käytänteet muokkautuivat nopealla tahdilla ja esimerkiksi yleisesittelyiden pitäminen loppui suurelta osin. Ajattelin silloin, että nyt voisi olla hyvä hetki tarttua mahdollisuuteen ja hain YKV-koulutukseen. Kiinteistönvälitysala on sellainen, että osaamista pitää olla laaja-alaisesti ja päällimmäiset odotukseni olivatkin, että saisin YKV-koulutuksen kautta syvennettyä omaa tietotaitoani alalta.

Pääosin koulutus oli juuri sitä mitä olin odottanut; sisältökokonaisuudet olivat mielenkiintoisia ja kontaktikertoja oli sopivalla syklillä. Kurssin erilaisten tehtävien tekeminen ja kokeet olivat itselleni varsin mieluisia. Analyyttisenä ihmisenä tykkään mitattavista asioista ja tuloksista selviää nopeasti, mikä se oma taso lopulta on ja siitä saa itselle suuntaa missä pitää itseään seuraavaksi kehittää. Koulutuksen aikana sai myös käydä paljon kehittävää ajatustenvaihtoa kouluttajien, järjestäjien sekä kanssaopiskelijoiden kesken. Sellainen virkistää mieltä ja saa rikkomaan omia ajattelukaavoja. Pienenä miinuksena koin koronasta aiheutuneet etäjaksot. Itse koulutusjärjestelyissä ei sinällään ollut mitään valittamista, mutta itselleni oppiminen on mieluisampaa lähikontaktissa ja silloin myös verkostoituminen on luontevampaa ja tehokkaampaa.

Todella kivaa minulla oli ja voin kyllä suositella kaikille!