Kiinkon myöntämällä tutkintotodistuksella on vahva asema nykypäivän työmarkkinoilla

YIT:llä kohdepäällikkönä työskentelevä Sari Leppä tekee työtään käyttäjiä varten.

Sari Leppä toimii YIT:n kiinteistöjohdon kohdepäällikkönä, vastaten elinkaarikohteiden ylläpidosta.

– Päivittäinen työni koulu- ja päiväkotiympäristöjen parissa on monipuolista ja vastuullista. Isoissa kiinteistöissä päivän aikana päädyn kokouksesta konehuoneeseen. Työni on äärettömän palkitsevaa: vaikutamme kiinteistöjen tehokkaalla hallinnalla ja asiantuntemuksellamme suoraan tilojen käytettävyyteen ja turvallisuuteen.

Pitkän uran YIT:llä tehnyt Leppä löysi itsensä keväällä 2020 kokonaan uudesta toimintaympäristöstä. Organisaation sisäisissä muutoksissa Lepälle tarjoutui tilaisuus siirtyä matkahallinnon tehtävistä aivan uusiin tuuliin.

– Pyysin uudelta esimieheltäni lisää vastuuta, ja sen myötä lisää koulutusta. Aloitin asiakaspalvelutehtävissä vuokra-asuntojen hallinnoinnissa. Opiskelin samalla työn ohessa isännöinnin ammattitutkinnon.

Sen jälkeen Leppä on suorittanut Kiinkolla kiinteistöpäällikön koulutuksen (FMA). Valinta koulutustahosta oli helppo: moni kollega oli käynyt Kiinkon koulutuksissa ja suositteli niitä.

– Kiinko on tunnettu koulutusten järjestäjä tällä alalla. Kiinkon tutkintotodistuksella on hyvä ja luotettava asema työmarkkinoilla, Leppä kertoo.

Seuraavana Lepällä itsellään on suunnitelmissa vahvistaa teknistä osaamistaan. Hän seuraa Kiinkon tarjontaa aktiivisesti, erityisesti lyhyempiä täsmäkoulutuksia, ja suosittelee koulutuksia kaikille alasta kiinnostuneille.

– Kiinkon koulutukset välittävät kohdennettua tietoa alan ja ajan keskeisistä teemoista. Jos yhtään epäröi, lähtisikö koulutukseen mukaan, niin voin sanoa, että ehdottomasti kannattaa! On tärkeää kehittää omaa osaamistaan pysyäkseen mukana jatkuvassa muutoksessa ja kaikki verkostoitumismahdollisuudet kannattaa hyödyntää. Itse ainakin olen ylpeä ja tyytyväinen siitä, että on tutkinto plakkarissa. Ja työnantaja arvostaa sitä myös.