Kiinkon Parhaita kesäkuulumisia

Tiedossa kasvua - brändilupauksemme tiivistää tärkeimmän. 

Olemme jo yli neljänkymmenen vuoden ajan auttaneet asiakkaitamme kehittämään ammattitaitoaan. Tarjoamamme tieto ja oppimiskokemukset jalostuvat taidoksi ja toiminnaksi: työn imuksi, arjen oivalluksiksi ja myönteisiksi vaikutuksiksi liiketoimintaan.

Toteutimme keväällä asiakastutkimuksen, jolla selvitimme koulutustemme ja toimintamme tunnettuutta, vaikuttavuutta ja asiakastyytyväisyyttä. Tulokset kertovat vahvasta ja monipuolisesta osaamisestamme alan yritysten ja ammattilaisten koulutuskumppanina. 

”Kiinko on innostava ja rohkaiseva kouluttaja, joka tarjoaa arvokasta tietotaitoa, laadukkaita ja ajankohtaisia koulutuksia. Olemme yhteen hiileen puhaltava ja henkilökuntamme monipuoliseen erikoisosaamiseen perustuva työyhteisö. Olen erittäin ylpeä ammattitaidostamme kehittää kiinteistö- ja rakentamisalan asiantuntijoiden osaamista ja toimia alan johtavana kouluttajana myös tulevaisuudessa,” sanoo toimitusjohtajamme Jarno Tuimala.

Yhdessä viemme koko kiinteistö- ja rakentamisalaa eteenpäin. 

Lue lisää asiakastutkimuksestamme

Uutta Kiinkossa - verkkokoulutukset KiinkoAkatemiasta

KiinkoAkatemia on innostava ja helppokäyttöinen digitaalinen oppimisympäristö, joka on suunniteltu kehittämään erityisesti kiinteistö- ja rakentamisalaan liittyvää osaamista, taitoja, tietoja ja tekniikoita inspiroivien ja vaikuttavien verkkokoulutussisältöjen avulla. Koulutustarjontamme on suunnattu kaikille alasta kiinnostuneille.
Verkkokoulutuksemme auttavat vahvistamaan henkilökohtaista asiantuntijuutta työuran alkutaipaleelta aina huippujohtoon asti.

Tutustu verkkokoulutustarjontaamme

Matkalla kohti tiedolla johtamisen viiden tähden luokkaa

Kevään aikana kartoitimme myös tiedolla johtamisen nykytasoa yhteistyössä Creatido Oy:n kanssa. Meillä Kiinkossa tiedolla johtaminen on tunnistettu menestystekijä, jossa onnistuminen välittyy suoraan positiiviseksi asiakaskokemukseksi.

Lue lisää tiedolla johtamisen tuloksista

Mikä saa aikuisopiskelijat innostumaan ja oppimaan?

Mitkä asiat vaikuttavat aikuisopiskelijoiden oppimiskokemusten syntymiseen? Mikä merkitys hybriditoteutuksissa on kuuntelemisella, itsenäisellä opiskelulla, ryhmätyöskentelyllä ja verkostoitumisella? Tätä kysyimme tänä keväänä opiskelijoitamme ja saimme tutkimukseen yhteensä upeasti yli 400 vastausta.

Lue lisää blogistamme

Kiinkon vuosi 2021: Rohkeudella yhdessä uutta kohti

Haastavista ajoista huolimatta Kiinko toteutti suunnittelemansa koulutukset, saavutti tavoitteensa ja digiloikkasi vuosikymmeniä eteenpäin.
Yhdessä tekemällä onnistuimme kasvamaan ja kehittymään – laadukkuudesta tinkimättä.

Tutustu vuosikertomukseemme

Kiinko_Brändikuvat 2000px-1 (39)