Kiinteistöjen strateginen johtaminen

30.11.2023 - 30.11.2023
Tampere / etäkoulutus

Kuvaus

Iltapäivän tilaisuudessa perehdymme kiinteistökannan nykytilan määrittelyyn, strategian laatimiseen sekä talous- ja toimintasuunnitteluun. Hyvin laadittu strategia antaa suunnan sille, miten kiinteistöä kehitetään ja parannetaan niin teknisesti kuin taloudellisesti järkevällä tavalla. Ennen strategian laadintaa tulee määritellä olemassa oleva kiinteistökanta ja toimintaympäristö eli tilanne, missä parhaillaan toimitaan. 

Päivä on osa Julkisyhteisön kiinteistökannan strateginen ja ylläpidon johtaminen -koulutusohjelmaa. Koko koulutusohjelmaan voit ilmoittautua täältä.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu seurakuntien, kaupunkien ja kuntien kiinteistö-, talous- ja kohdepäälliköille ja teknisille asiantuntijoille sekä julkisyhteisöjen korjaus-, lisä- ja muutosrakennuttamisen projekteissa mukana oleville.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Kiinteistöjen strateginen johtaminen30.11.202330.11.2023Tampere, Sokos Hotel Ilves / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 320.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää osallistumisen, sähköisen aineiston sekä paikan päällä osallistuville kahvitarjoilun.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 15.11.2023