Julkisyhteisön kiinteistökannan strateginen ja ylläpidon johtaminen

31.10.2024 - 1.11.2024
Helsinki, Scandic Simonkenttä / etäkoulutus

Kuvaus

Julkisyhteisöjen tarpeisiin räätälöity koulutusohjelma perehdyttää osallistujat kiinteistötoimen strategiseen johtamiseen käytännönläheisellä otteella.

 

Koulutus etenee kiinteistöstrategian suunnittelusta, nykytilanteen ja toimintaympäristön tunnistamisella ja tavoitteiden asettamisella. Tarkastelun kohteena on myös julkisen toimitilahankkeen läpivienti korjaushankkeen valmistelun ensimmäisistä vaiheistaja urakkakilpailutuksen ja rakentamisen valmistelun kautta kohti korjaushankkeen toteuttamista ja sen jälkeistä ylläpidon johtamista.
Koulutuksessa tarkastellaan myös kulttuurihistoriallisesti tärkeiden korjaushankkeiden valmistelua museoviraston näkökulmasta.
 

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu seurakuntien, kaupunkien ja kuntien kiinteistö-, talous- ja kohdepäälliköille ja teknisille asiantuntijoille sekä julkisyhteisöjen korjaus-, lisä- ja muutosrakennuttamisen projekteissa mukana oleville.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Julkisyhteisön kiinteistökannan strateginen ja ylläpidon johtaminen31.10.202401.11.2024Helsinki, Scandic Simonkenttä / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 725.00€
+ ALV alv. 25.5%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 16.10.2024