LKV-valmennus maaliskuu 2024

11.3.2024 - 19.4.2024
Helsinki / etäyhteys

Kuvaus

Jäitkö pisteen päähän rajasta? Vai oletko ensikertalainen?

Tule LKV-valmennukseemme ja mene Keskuskauppakamarin järjestämään LKV-kokeeseen varmuudella.

LKV-valmennus sisältää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), sekä omaehtoista valmistautumista koetta varten lähijaksojen välissä ja jälkeen sekä LKV-verkkokurssin käyttöoikeiden kolmeksi kuukaudeksi. Saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa tehokkaasti ja saat laputusohjeet sekä vinkkejä valmistautumiseen.

Lähiopetuspäivillä selvitetään virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen, kiinteistönkaupan, kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistönmuodostuksen kysymyksiä sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa ja aikaisempia koekysymyksiä. LKV-verkkokurssin avulla jonka avulla voit kerrata opittua ja tehdä monivalintatestejä. 

Valmennus toteutetaan hybridinä, joten voit valita tuletko luokkaan paikan päälle vai osallistutko opetukseen etänä. 

Tämä maaliskuussa alkava LKV-valmennus tähtää LKV-kokeeseen la 25.5.2024 klo 10.00–15.00 Helsinki ja Oulu. Ilmoittaudu mukaan alla olevan linkin kautta!

Voit myös valita LKV-verkkokurssin itsenäisen valmistautumisen tueksi. Ilmoittaudu mukaan täällä!
Lisätietoja kokeesta löydät Keskuskauppakamarin sivuilta. 

Laillistettu kiinteistönvälittäjä LKV,  tuntee oman toiminnan harjoittamisen kannalta tarpeellisen lainsäädännön ja hyvän välitystavan sekä hallitsee välitystoimeksiannon hoitamisen edellyttämät käytännöt. Vähintään puolella kiinteistönvälitysliikkeen välittäjistä on oltava LKV-pätevyys.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu valmennustilaisuudeksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Suositeltava kokemus on noin kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi tilaisuus sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

"Kiitos LKV-valmennuskurssista. Ilman sitä en olisi saanut toukokuun koetta hyväksytysti suoritettua.

 

Lakikirjan käyttö, laputus ja erityisesti vastaustekniikkaan huomion kiinnittäminen auttoivat läpäisemään kokeen. Valmennus auttoi kiinnittämään oikeisiin asioihin huomiota. Itse en ole tehnyt lainkaan kiinteistövälitystä ennen tutkintoa, mutta muuten omasta mielestä selvillä kohtuullisen hyvin kiinteistökauppaan liittyviin asioihin.

 

Tuleville kurssilaisille korostaisin "ohje hyvästä välitystavasta" pumaskan lukemista. Moneen kysymykseen löytyi vastaus tuon tarkasta lukemisesta ja osaamisesta."
Veli-Pekka Mattila, LKV

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Valmennuksen esittely ja orientaatio11.03.202411.03.2024Webinaari
Hyvä välitystapa, lakikirjan käytön opastus, LKV-verkkokurssin aktivointi12.03.202419.03.2024Etäjakso
Kiinteistön- ja vuokrahuoneiston välitysliikkeitä sekä kiinteistönvälittäjän toimintaa säätelevät lait, Kaupan kohteena on asunto-osake (käytetty / uusi), Sopimuksen tekeminen – kuka on myyjä, Asunto-osakeyhtiölain erityiskysymyksiä20.03.202421.03.2024Lähijakso: Helsinki / etäyhteys
Itseopiskelujakso22.03.202417.04.2024Etäjakso
Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostaminen, Verotuksen erityiskysymyksiä, Kaupan kohteena on kiinteistö18.04.202419.04.2024Lähijakso: Helsinki / etäyhteys
Itseopiskelujakso ja itsenäinen ja valmistautuminen LKV-kokeeseen20.04.202424.05.2024Etäjakso

Yhteyshenkilö

Laura Niinikoski
koulutuspäällikkö

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 720.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyy  lähiopetusjaksojen opetus, sähköinen luentoaineisto, Moodle-verkko-oppimisympäristön käyttö, LKV-verkkokurssin käyttöoikeus (arvo 380+alv 24%) ja kahvitarjoilut.

 

Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat.

Muutokset mahdollisia. 

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 19.2.2024