Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelma

10.2.2022 - 31.3.2022
Helsinki / etäyhteys

Kuvaus

Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelmassa käydään läpi systemaattisesti hyvä kiinteistöarviointitapa ja alan keskeinen käsitteistö. Koulutus perehdyttää osallistujat saatavilla olevaan markkinainformaatioon ja sen käyttöön, arviointimenetelmiin sekä erilaisten kohteiden arvioinnin lähtökohtiin ja periaatteisiin. Monipuolinen kattaus erilaisia arviointiharjoituksia vie teorian käytäntöön ja auttaa valmistautumaan auktorisointikokeisiin.

Ensimmäisessä moduulissa käsitellään hyvää kiinteistöarviointitapaa, kiinteistöarvioinnin perusteita sekä maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointia. Sitä seuraavat asuntojen ja asuinkiinteistöjen arvioinnin moduuli sekä toimitilakiinteistöjen arviointiin keskittyvä moduuli. Neljännen moduulin fokuksena on arviointiharjoitukset ja auktorisointikokeeseen valmistautuminen. Neljännen moduulin koulutuspäivistä ensimmäinen keskittyy asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointiharjoituksiin ja toinen toimitilakiinteistöjen arviointiharjoituksiin.

Koulutus on modulaarinen kokonaisuus, josta voit valita itsellesi relevantit sisällöt ja keskittyä esimerkiksi AKA/KHK -auktorisointikokeeseen valmistautumiseen.

Toteutustapa: 1. ja 2. moduuli järjestetään etäkoulutuksena. 3. ja 4. moduulin koulutuspäivät pyritään järjestämään hybridimallilla, jolloin voit valita osallistutko paikan päältä Helsingistä vai etäyhteyksin.

Lue lisää kiinteistöarvioijan kasvavista osaamisvaatimuksista blogistamme!

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioijat ja arviointeja käyttävät asiantuntijat, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Koulutuksesta on hyötyä niin pankeissa, vakuutusyhtiöissä, teollisuuden ja kaupan yrityksissä kuin kunnissa ja valtionhallinnossakin työskenteleville. Osallistujalla ei tarvitse olla käytännön kokemusta kiinteistöarvioinnista.

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan koulutusohjelman moduuleihin 2, 3 ja 4!

Vaikka et tekisikään kiinteistöarviointeja, koulutusohjelma antaa perspektiiviä asioiden laajakantaiseen ymmärtämiseen ja sisältö tarjoaa oivallisen alustan uuden oppimiselle. - Sijoittumispalveluiden johtaja Ari Räsänen, Linnan Kehitys Oy

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Moduli 1: Hyvä kiinteistöarviointitapa, kiinteistöarvioinnin perusteet sekä maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointi25.01.202227.01.2022Helsinki
Moduli 2: Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi10.02.202211.02.2022Helsinki
Moduli 3: Toimitilakiinteistöjen arviointi09.03.202210.03.2022Helsinki
Moduli 4: Auktorisointikokeeseen valmistautuminen30.03.202231.03.2022Helsinki

Yhteyshenkilö

Mari Asunmaa
koulutuspäällikkö

0400 864 641
mari.asunmaa@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2,800.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelma on modulaarinen kokonaisuus, jonka hinta riippuu suoritettavasta laajuudesta. Kukin moduuli on itsenäinen jaksonsa. Ensimmäiseen moduuliin sisältyy 3 koulutuspäivää, muihin 2 koulutuspäivää.

Laskutettava koulutuksen hinta määräytyy moduulivalintojen mukaan:

- koko koulutusohjelma 4 moduulin laajuisena: 2800 euroa + alv 24%

- koulutusohjelma 3 moduulin laajuisena: 2100 euroa + alv 24%

- koulutusohjelma 2 moduulin laajuisena: 1400 euroa + alv 24%

- koulutusohjelma 1 moduulin laajuisena: 750euroa + alv 24%

Koulutuksen hintaan sisältyy opetus ja sähköiset aineistot sekä mahdollisissa lähiopetuspäivissä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelija vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista sekä mahdollisesti tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.

Viimeisen 4. moduulin koulutuspäivistä toisen voi halutessaan vaihtaa keväällä järjestettävään vuosittaiseen Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaariin, jossa käsitellään kiinteistöarvioinnin erityiskysymyksiä ja perehdytään kiinteistömarkkinaa muokkaaviin ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttaviin trendeihin ja ilmiöihin. Koulutusohjelmaan neljän moduulin laajuisena osallistuvat kutsutaan asiantuntijaseminaariin veloituksetta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.1.2022 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan.