Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelma

4.3.2021 - 30.3.2021
etätoteutus/Helsinki

Kuvaus

Koulutusohjelma on modulaarinen kokonaisuus, josta voit valita itsellesi relevantit sisällöt ja keskittyä esimerkiksi tietojesi päivittämiseen, osaamisesi vahvistamiseen tai auktorisointikokeeseen valmistautumiseen.

Koulutuksessa käydään systemaattisesti läpi hyvä kiinteistöarviointitapa ja alan keskeinen käsitteistö. Koulutus perehdyttää osallistujat saatavilla olevaan markkinainformaatioon ja sen käyttöön, arviointimenetelmiin sekä eri tyyppisten kohteiden arvioinnin lähtökohtiin ja periaatteisiin. Monipuolinen kattaus erilaisia arviointiharjoituksia vie teorian käytäntöön ja auttaa valmistautumaan auktorisointikokeisiin.

Kokonaisuudesta voi valita 2-4 moduulia, joista kukin on kahden päivän mittainen. Yhden moduulin hinta on 600 euroa + alv 24%.

Ensimmäisessä moduulissa käsitellään kiinteistöarvioinnin perusteita sekä maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointia. Sitä seuraavat toimitilakiinteistöjen arviointiin keskittyvä moduuli sekä asuntojen ja asuinkiinteistöjen arvioinnin moduuli. Neljännen moduulin fokuksena on arviointiharjoitukset ja auktorisointikokeeseen valmistautuminen. Neljännen moduulin koulutuspäivistä toinen keskittyy toimitilakiinteistöjen arviointiharjoituksiin ja toinen asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointiharjoituksiin.

Viimeisen moduulin harjoituspäivistä toisen voi halutessaan vaihtaa keväällä järjestettävään vuosittaiseen Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaariin. Property Valuation Day -nimelläkin tunnetussa tapahtumassa käsitellään kiinteistöarvioinnin erityiskysymyksiä ja perehdytään kiinteistömarkkinaa muokkaaviin ja kiinteistöjen arvon määritykseen vaikuttaviin trendeihin ja ilmiöihin. Koulutusohjelmaan neljän moduulin laajuisena osallistuvat kutsutaan asiantuntijaseminaariin veloituksetta.

Kohderyhmä

Kiinteistöarvioijat ja arviointeja käyttävät asiantuntijat, jotka haluavat kehittää osaamistaan.

Koulutuksesta on hyötyä niin pankeissa, vakuutusyhtiöissä, teollisuuden ja kaupan yrityksissä kuin kunnissa ja valtionhallinnossakin työskenteleville. Osallistujalla ei tarvitse olla käytännön kokemusta kiinteistöarvioinnista.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Kokonaisuudesta voi valita 2-4 moduulia, joista kukin on kahden päivän mittainen. Yhden moduulin hinta on 600 euroa + alv 24%. Meille on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista. Tämän vuoksi olemme päättäneet, että kaikki koulutuksemme järjestään helmikuun 2021 loppuun asti etätoteutuksina. Mikäli pandemiatilanne sallii, jatkamme koulutustemme hybriditoteutuksia maaliskuussa 2021, jolloin voit taas valita, tuletko paikan päälle vai osallistutko etänä.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Moduli 1: Kiinteistöarviointi yleisesti (perusteet) sekä maa- ja metsätalouskiinteistöjen arviointi20.01.202121.01.2021etäkoulutus
Moduli 2: Toimitilakiinteistöjen arviointi16.02.202117.02.2021etätoteutus
Moduli 3: Asuntojen ja asuinkiinteistöjen arviointi04.03.202105.03.2021etäkoulutus/Helsinki
Moduli 4: Arviointiharjoitukset ja auktorisointikokeeseen valmistautuminen29.03.202130.03.2021etäkoulutus/Helsinki

Yhteyshenkilö

Eeva Säynäjoki
liiketoimintajohtaja

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 2 400,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutusohjelma on modulaarinen kokonaisuus, jonka hinta riippuu suoritettavasta laajuudesta. Kukin moduuli on itsenäinen kahden päivän jaksonsa, ja yhden moduulin hinta on 600 euroa + alv 24%.

Laskutettava koulutuksen hinta määräytyy moduulivalintojen mukaan:

- koulutusohjelma 2 moduulin laajuisena: 1200 euroa + alv 24%

- koulutusohjelma 3 moduulin laajuisena: 1800 euroa + alv 24%

- koulutusohjelma 4 moduulin laajuisena: 2400 euroa + alv 24%

Koulutuksen hintaan sisältyy opetus ja sähköiset aineistot sekä aamu- ja iltapäiväkahvit. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä. Opiskelija vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista sekä mahdollisesti tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 20.12.2020 koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan