LKV-valmennus

4.4.2023 - 26.5.2023
Kiinko, Helsinki

Kuvaus

Jäitkö pisteen päähän rajasta? Vai oletko ensikertalainen? Tule valmennukseemme ja mene läpi varmuudella.

Valmennus käsittää orientaatiojakson, kaksi lähiopetusjaksoa (2+2 = 4 pv), sekä omaehtoista valmistautumista koetta varten lähijaksojen välissä ja jälkeen.

Saat opastusta vastaustekniikkaan, opit käyttämään lakikirjaa tehokkaasti ja saat laputusohjeet sekä vinkkejä valmistautumiseen.

Lähiopetuspäivillä selvitetään virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen kannalta keskeisiä asunto-osakkeen, kiinteistönkaupan, kaavoituksen, rakentamisen ja kiinteistönmuodostuksen kysymyksiä sekä kiinteistönvälittäjän vastuuta ja kuluttajansuojaa ja aikaisempia koekysymyksiä.

Käytössäsi on myös LKV-verkkokurssi, jonka avulla voit kerrata ja tehdä monivalintatestejä. Koulutuksen kesto on n. 2 kk.

Valmennus toteutetaan hybridinä, joten voit valita tuletko luokkaan paikan päälle vai osallistutko opetukseen etänä.

Toukokuun LKV-koe pidetään 27.5.2023, klo 10-15 Helsinki ja Oulu. Lisätiedot ja ilmoittautuminen osoitteessa www.keskuskauppakamari.fi.

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu valmennustilaisuudeksi LKV-pätevyyteen tähtääville henkilöille, joilla on jo alan käytännön kokemusta. Suositeltava kokemus on noin kahden vuoden toiminta kiinteistönvälitystehtävissä. Lisäksi tilaisuus sopii henkilöille, jotka ovat suorittaneet kiinteistöedustajatutkinnon (KED®), muun vastaavan tutkinnon tai muutoin opiskelun kautta ovat hankkineet riittävät edellytykset.

Koulutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Osallistujat voidaan vahvistaa ryhmän täytyttyä, vaikka ilmoittautumisaikaa olisi vielä jäljellä.

Kiitos LKV-valmennuskurssista. Ilman sitä en olisi saanut toukokuun koetta hyväksytysti suoritettua. Lakikirjan käyttö, laputus ja erityisesti vastaustekniikkaan huomion kiinnittäminen auttoivat läpäisemään kokeen. Valmennus auttoi kiinnittämään oikeisiin asioihin huomiota. Itse en ole tehnyt lainkaan kiinteistövälitystä ennen tutkintoa, mutta muuten omasta mielestä selvillä kohtuullisen hyvin kiinteistökauppaan liittyviin asioihin. Tuleville kurssilaisille korostaisin "ohje hyvästä välitystavasta" pumaskan lukemista. Moneen kysymykseen löytyi vastaus tuon tarkasta lukemisesta ja osaamisesta. Veli-Pekka Mattila, LKV

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Orientaatio jakso31.03.202331.03.2023Verkkototeutus
Lähijakso 1: välitysliike- ja välityslait, kaupan kohde - asunto-osake, perhe- ja perintöoikeus, oikeustoimilaki12.04.202313.04.2023Helsinki / Teams
Itseopiskelujakso 115.04.202309.05.2023Verkkototetus
Lähijakso 2: kaavoitus, rakentaminen, kiinteistönmuodostus, kiinteistönkauppa ja verotus10.05.202311.05.2023Helsinki / Teams
Itseopiskelujakso 212.05.202326.05.2023Verkkototeutus
LKV-verkkokurssi (kertausmateriaali)  

Yhteyshenkilö

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 690.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyy Optima-verkko-oppimisympäristön käyttö, lähiopetusjakson opetus, sähköinen luentoaineisto ja kahvitarjoilut sekä LKV-verkkokurssin käyttöoikeus (arvo 380+alv 24%). Opiskelijat hankkivat itse LKV-kokeen kannalta keskeiset oppi- ja lakikirjat.

Muutokset mahdollisia.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 18.3.2023 koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.