AKHA:n opinto- ja messuristeily, yhteistyökumppanit

31.8.2024 - 31.8.2024
m/s Viking XPRS

Kuvaus

Huom! Tätä kautta ilmoittautuvat ainoastaan yhteistyökumppanit. Taloyhtiöiden ja AKHA:n edustajat ilmoittautuvat tästä.Perinteinen AKHA:n opinto- ja messuristeily järjestetään merellisissä tunnelmissa lauantaina 31.8.2024. Tämän vuoden teemana on energia ja sen monet ulottuvuudet. Päivään sisältyy asiantuntijapuheenvuoroja, yhteistyökumppanien näyttely sekä päivän päätteeksi yhteinen ruokailu. Tapahtumaan otetaan rajallinen määrä yhteistyökumppanien osastoja, jotka sijaitsevat kokouskannella 7, luentotilan välittömässä läheisyydessä.Yhteistyökumppaneilla on mahdollisuus varata erikseen maksullinen 15 minuutin asiantuntijapuheenvuoro. Puheenvuoroja mahtuu mukaan erittäin rajallinen määrä ja järjestäjät pidättävät oikeuden rajata aiheita. LUENT-OSUUDET ON LOPPUUNMYYTY. Muutama näyttelyosasto on vielä vapaana. Messuosaston ja/tai luennon varanneiden yritysten logot laitetaan näkyviin ohjelmaan varausjärjestyksessä. Yhteistyökumppanit nostetaan esiin myös tapahtuman markkinoinnissa. Tapahtuma järjestetään Asunto- ja kiinteistöalan hallitusammattilaiset AKHA ry ja Kiinkon yhteistyöllä. Lisätiedot luennoista ja messuosastoista asoy.niiniluoto@gmail.comMatkalle lähtevillä tulee olla mukana passi tai virallinen henkilökortti ja tarvitsemme myös syntymäajan sekä tiedon kansallisuudesta laivayhtiön matkustajaluetteloa varten. Ilmoita syntymäaika lisätiedoissa ILMAN henkilötunnuksen loppuosaa muodossa ppkkvvvv.Pidätämme oikeuden sulkea messuosastojen ja puheenvuorojen varaaminen heti kun kumppanipaikat ovat täynnä.

Kohderyhmä

Asunto-osakeyhtiöiden hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet, isännöitsijät, sekä muut taloyhtiöpäättäjät. Mukana matkassa myös rajallinen määrä yhteistyökumppaneita.

Vuoden 2023 tapahtuman kävijöistä

 • 87 % sanoi, että tapahtuma vastasi odotuksia erittäin hyvin (55 %) tai hyvin (32 %)
   
 • 98 %  osallistujista oli sitä mieltä, että järjestelyt onnistuivat erittäin hyvin (59 %) tai hyvin (39 %)
   
 • 98 % osallistujista ilmoitti osallistuvansa uudelleen aivan varmasti (48 %) tai hyvin todennäköisesti (50 %)

     

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

Hanne Valtonen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 1,600.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

 • Messuosaston hinta on 1300 euroa. Osastoon sisältyy paikka, kaksi pöytää, kaksi tuolia ja sähköt.
 • Luennon (15 min.) hinta on 900.
 • Hinta / messuosaston tai luennon varanneen yrityksen edustajalle on 300 euroa. Hintaan sisältyvät ohjelmaan merkityt ruokailut.
 • Mikäli yritysedustaja ei varaa lainkaan messuosastoa tai luentoa, on osallistumismaksu 450 euroa / henkilö.

Laivaseminaari on arvonlisäveroton.Huom!  Ilmoittautumisen jälkeen oletushintana näkyy messuosasto ja yksi yritysedustaja, 1600 euroa. Hinta muutetaan laskutusvaiheessa vastaamaan tilausta.Paikkatilanteen vaatiessa järjestäjät pidättävät oikeuden rajata osallistujamäärää / yritys.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 7.8.2024