Tulossa: Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari 6.6.2019

Kiinkon Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaaritunnetaan merkittävänä arviointitoiminnan kehittämis- ja keskustelufoorumina, joka tuo yhteen arvioinnin huippuasiantuntijat ja heidän asiakkaansa. Tänä vuonna seminaari viettää 20-vuotisjuhlavuotta.

Luvassa on arvioinnin ytimessä liikkuva ammattilaisohjelma huippuasiantuntijoiden johdolla. Alustuksia ryydittävät tuoreet näkemykset ja kommenttipuheenvuorot.

Seminaari käynnistyy talouskatsauksella globaalista lokaaliin ja sen vaikutuksista kiinteistömarkkinaan ja kiinteistöjen arvon määritykseen. Asiaa pohtivat niin ekonomisti, kiinteistöarvioija, kuin salkunhoitaja. 

Paneudumme ympäristövastuullisuuden merkitykseen rakentamisessa ja kiinteistön arvon muodostuksessa kiinteistöarvioinnin näkökulmaa unohtamatta. Esillä on myös IVS-2017 uudistukset alustuksen ja työpajan muodossa.

Ohjelmassa on kiinteistökehittämishankkeen kaupallista konseptointia ja hankkeen kannattavuuden arviointia. Kiinteistöarvioitsija kommentoi ja arvioi asiaa saatavan tiedon luotettavuuden näkökulmista: mitä tietoa on saatavilla ja mihin tietolähteisiin kiinteistöarvioija voi luottaa.

Päivän loppupuolella katse käännetään tulevaisuuteen ja kuulemme Aalto-yliopiston arvioinnin opiskelijoita, jotka maalaavat eteemme maiseman arvioijan työpäivästä vuonna 2039.

Kiinteistöarvioinnin asiantuntijaseminaari tarjoaa alan kiinnostavimmat keskustelut ja laajat kontaktiverkostot.

Tervetuloa 20-vuotisjuhlaseminaariin Sokos Hotel Presidenttiin.