Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2018 käyntiin Tampereella

Tampere-talo on tänään 14.11. täyttynyt lähes 700:sta kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijasta. Kahden päivän aikana kuulemme puheenvuoroja ja keskusteluja aiheista, jotka ovat näyttämässä suuntaa alan tulevaisuudelle.

Tampere-talo on tänään täyttynyt lähes 700:sta kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijasta. Kahden päivän aikana kuulemme puheenvuoroja ja keskusteluja aiheista, jotka ovat näyttämässä suuntaa alan tulevaisuudelle.

Miltä tulevaisuuden asuminen näyttää? Miten esimerkiksi biohakkerointi, tekoäly sekä startupisaatio vaikuttavat tulevaisuudessa kiinteistö- ja rakennusalaan? Millaista osaamista muutokseen vaaditaan? Nämä teemat tuovat kiinnostavia näkemyksiä yhteiseen keskusteluun.

Miten menestymme tulevaisuudessa?

Keskiviikkona 14.11. käsitellään tulevaisuuden asumista. Megatrendeistä ja tulevaisuuden kiinteistöistä on puhumassa mm. toimitusjohtaja Oona Horx-Strathern Zukunftsinstitut Horxista.

FutureLiving1200x627

Miten johtamalla saavutetaan menestystä? Kevin Gaskell johti Porschen, BMW:n ja Lamborghinin konkurssin partaalta menestykseen ja on ollut luomassa uudenlaista johtajuutta.

Torstaina 15.11. kuullaan, kuinka biohakkerointi ja tekoäly mullistavat rakennetun ympäristön. Älyteknologiasta on puhumassa biohakkeri Teemu Arina sekä Iris.ain Maria Ritola.

Piazza1200x627

Vuosiseminaarin Piazza on täynnä puheensorinaa ja kohtaamisia.

Paljon mielenkiintoista ohjelmaa luvassa!

Vielä ehdit mukaan keskusteluun #vuosiseminaari2018