Haastavat rakennushankkeet, vastuullisuus ja kestävä kehitys teemoina Rakennuttaminen 2019 -seminaarissa 17.-18.1.2019

Rakennuttaminen on Raklin ja Kiinkon järjestämä vuosittainen kiinteistö-, rakennus- ja infra-alan johdon sekä asiantuntijoiden tapaamisfoorumi.

Tampere tarjoaa kiinnostavan ympäristön tapahtumallemme, sillä siellä on käynnissä merkittävän kokoisia rakennushankkeita, sanoo liiketoimintajohtaja Anu Karvonen. Tapahtuma kokoaa lähes 300 kiinteistö- ja rakennusalan vaikuttajaa Tampere-taloon 17.-18.1.2019. Monipuolisen seminaari ohjelman lisäksi mukana on 10 yritystä näyttelyosastoineen, joiden palveluihin on voi tutustua kahden päivän aikana.

Mikä tekee Rakennuttaminen 2019 -seminaarista kiinnostavan?

Torstaina 17.1. käsittelemme haastavia rakennushankkeita Suomesta ja maailmalta, Anu Karvonen avaa ohjelmaa. Kuulemme Helsingin Olympiastadionin sekä Keski-Pasilan ja Triplan rakentamisen haasteista. Kiinnostavana näkökulmana on myös, eroaako ydinvoimalaitoksen rakentaminen muusta rakentamisesta. Teeman mukaisesti kantaa otetaan myös jättimäisten rakennusprojektien onnistuneeseen johtamiseen.

Rinnakkaisseminaareissa on puhuttelevat kosteus- ja sisäilmaongelmat sekä Tampereen ratikkarakentaminen ja turvallisuus yhdistettynä sujuviin työnaikaisiin liikennejärjestelyihin aktiivisessa keskustassa. Ohjelmassa on puurakenteisen päiväkodin kokemuksia kosteudenhallinnasta sekä erilaisten hankkeiden onnistuneita toteutuksia.

Valittavana on myös tutkimusseminaarin ohjelmaa. Kiinteistöalan Koulutussäätiö rahoitti vuonna 2018 useita tutkimushankkeita, myönsi tutkimusmäärärahoja ja stipendejä. Näistä viisi parasta on esillä torstaina. Tutkimusten aiheina ovat kiinteistö ja energia, joita tarkastellaan sääntelyn, kaukolämmön ja massiivipuurakentamisen näkökulmasta, uusiutuva energia pienkohteissa sekä autonomiset ja oppivat talotekniikan ohjausalgoritmit. Erittäin kiinnostavia uusia avauksia luvassa.

Ensimmäisen seminaaripäivän päätteeksi kokoontuu juristipaneeli. Kuulemme, mitä ajankohtaista löytyy rakennusalan juristien pöydältä. Puhujat ovat asiantuntijoiden kovaa kärkeä.

Rakennuttamisen perjantaipäivän avaavat puheenvuorot vastuullisuudesta ja kestävästä kehityksestä sekä muista rakennuttamisen ajankohtaisista ja keskustelua herättävistä teemoista. Päivän päätteeksi syvennytään rakennuttajien käytännön työkaluihin.

Luvassa on monipuolinen, asiapitoinen ja keskustelua nostattava ohjelma ajankohtaisista teemoista.

Katso koko ohjelma ja ilmoittaudu mukaan alan huipputapahtumaan

Rakennuttaminen2019logo
Raksa puhujat