Etäopiskelu antaa joustavuutta ja tuo uusia mahdollisuuksia

Koulutustemme lähijaksot järjestetään toistaiseksi kokonaisuudessaan etäopetuksena. Osa lähiajan seminaareista järjestetään webinaareina ja osa siirretään toiseen ajankohtaan.

Koulutustarjontamme löydät helposti nettisivultamme ja voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti.

Normaalin koulutustarjontamme lisäksi meillä on poikkeustilanteeseen soveltuvia koulutuksia kuten 1.4. järjestettävä Työnantajan toimenpiteet poikkeustilan aikana -webinaari.

Huhtikuussa kaikki koulutuksemme järjestetään etäyhteyksillä. Koulutuksen vastuuhenkilöt ovat yhteydessä osallistujiin etäyhteyden käytännön järjestelyistä ilmoittautumisen jälkeen. Koulutukset toteutetaan Microsoft Teams'in kautta. Osallistuminen on helppoa ja yksikertaista. Katso ohje etäkoulutukseen Teamsin kautta liittymiseksi.

Koulutukset ovat lähteneet tehokkaasti käyntiin etätoteutuksina. Meillä on käynnissä useita koulutusten lähijaksoja ja osallistujien ja kouluttajien palaute on ollut hyvää. Etäopiskelu antaa joustavuutta tuoden samalla uusia mahdollisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta kiinteistö- ja rakennusalan osaamisesta ja ammattitaidosta. Voit olla yhteydessä kiinkolaisiin kaikissa koulutukseen liittyvissä kysymyksissä!

Etäkoulutus1200x628