Teknisen ylläpidon ajankohtaispäivä

29.8.2024 - 29.8.2024
Sokos Hotel Tripla, Helsinki

Kuvaus

Päivän aikana käsittelemme kiinteistön ylläpitoon ja kiinteistökehitykseen liittyviä ajankohtaisia aiheita alan asiantuntijoiden johdolla. Tarkastelun kohteina ovat Rakennusten energiatehokkuusdirektiivi EPBD ja mitä vaateita se tuo olemassa olevaan rakennuskantaan sekä mitä toimia ja missä järjestyksessä käytännössä kannattaa energiatehokkuutta parantavissa hankkeissa edetä. 

 

Kuulemme miten korjausrakentamisessa tulee ottaa huomioon säärasitusten ja muuttuvan ilmaston vaikutukset.

 

Juridiikkaosuudessa käsittelemme  meneillään olevia, kiinteistöalaa koskettavia lainsäädännön uudistuksia kuten uutta Rakentamislakia.
Vakuutusosiossa tarkastelemme vakuutuksien huomioimisen korjaushankkeissa sekä vastuun jakautumisen. Luvassa myös case-esimerkkejä.

Kohderyhmä

Kiinteistöjen teknisen ylläpidon parissa toimivat tekniset isännöitsijät sekä kiinteistömanagerit ja -päälliköt.

Yhteyshenkilö

Suna Pyykkö
koulutuspäällikkö

Hanne Valtonen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 490.00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 15.8.2024