Haitta-aineet rakennuksissa

14.2.2024 - 14.2.2024
Sokos Hotel Tripla / etäkoulutus

Kuvaus

Seminaarissa käsitellään rakennusten tyypillisiä haitta-aineita. Päivässä perehdyt rakennusten tutkimisen lähtökohtiin – milloin ja miten rakenteita kannattaa tutkia? Opit koulutuksessa myös rakenteiden ja haitta-aineiden korjauksesta ja erilaisista korjausratkaisuista. Lisäät tietojasi myös eri vuosikymmenten rakennuksille tyypillisistä haitta-aineista sekä päivität tietosi haitta-ainelainsäädännöstä (asbesti, kvartsipöly) ja tähän liittyen uudesta tilaajan ohjekortista

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu rakennuttajan tehtävissä toimiville, kiinteistön omistajille, sijoittajille, kehittäjille, konsulteille, tutkijoille sekä kaikille kiinteistön ylläpidosta ja korjauksista vastaaville henkilöille.

Toimitko korjaushankkeiden parissa? Tarvitsetko työsi tueksi perustietoja rakennusten tyypillisistä haitta-aineista, niiden tutkimisen tavoista ja korjausratkaisuista?

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Haitta-aineet rakennuksissa14.02.202414.02.2024Sokos Hotel Tripla / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

Mila Pallassalo
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 425.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 425 euroa. Hintaan sisältyy opetus ja sähköiset esitysaineistot sekä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Osallistumismaksuun lisätään arvonlisävero 24 %.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 7.2.2024.