Verotuksen perusteet kiinteistöalalla lyhytkoulutus

12.4.2024 - 12.5.2024
etäkoulutus

Kuvaus

Lyhytkoulutuksen tavoite on antaa opiskelijalle käsitys asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden verotuksesta. Koulutuksessa korostuu omaehtoinen opiskelu ja se tukee työssä tapahtuvaa oppimista.

Koulutus toteutetaan pelkästään verkossa ja se rakentuu kahdesta webinaarijaksosta (klo 9.00-11.30 ko päivinä), verkkokurssista, välitehtävistä sekä oppimistehtävästä. Koulutuskokonaisuus alkaa verkkokurssilla, joka on itsenäisesti opiskeltava verkkoaineisto ja sen tavoitteena on perehdyttää opiskelija arvonlisäverotuksen perusteisiin kiinteistöalalla. Lyhytkoulutuksessa on käytössä Optima verkko-oppimisympäristö ja webinaareissa käytämme Teams-sovellusta. Koulutuksen lopuksi on oppimistehtävä, jonka läpäisseet saavat todistuksen osaamisestaan.

Kohderyhmä

Henkilöt, jotka ovat suuntautumassa kirjanpitäjäksi tai heille on tarpeellista osata kiinteistöalan verotuksen perusteet työssään.

Kirjanpidon perusasioiden hallitseminen helpottaa näiden asioiden omaksumista.

Tähän lyhytkoulutukseen on lisätty palautteiden perusteella yksi harjoituswebinaari arvonlisäverotuksesta.

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Arvonlisäverotuksen perusteet -verkkokurssi12.04.202418.04.2024KiinkoMoodle
Kiinteistöyhteisöjen verotus -webinaari19.04.2024Teams
Arvonlisäverotuksen perusteet -webinaari26.04.2024Teams
Arvonlisäverotuksen perusteet harjoituksia -webinaari06.05.2024Teams

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 595.00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Viimeinen peruutuspäivä on 5.4.2024