Tilinpäättäjän tietoisku - Turku

4.12.2023 - 4.12.2023
Turku

Kuvaus

Tilinpäättäjän tietoisku on kattava paketti asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden tilinpäätöksien ajankohtaisista asioista. Päivän aikana kuulet lainsäädännön uudistuksista sekä viimeisimmistä kirjanpitolautakunnan lausunnoista.

Tilinpäättäjän tietoisku on vuosittainen koulutuskiertue, joka kokoaa asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpitoon, tilinpäätökseen ja verotukseen liittyvät ajankohtaiset asiat. 

Kohderyhmä

Koulutus on tarkoitettu kaikille asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden kirjanpidon, tilinpäätöksen ja verotuksen tekemisestä ja suunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Tilinpäättäjän tietoiskua on uudistettu siten, että iltapäivä koostuu käytännönläheisistä harjoituksista.

Yhteyshenkilö

Tero Salmelin
koulutuspäällikkö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 595.00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 22.11.2023