Kiinteistöjen verotuskäytäntö ja verosuunnittelu

16.8.2023 - 18.8.2023
Sokos Hotel Tripla, Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Selvittää kiinteistöjen, kiinteistöliiketoiminnan ja kiinteistökaupan verotusta. Opettaa ymmärtämään kansainvälistyvän kiinteistösijoittamisen muutostrendejä ja verosuunnittelun mahdollisuuksia. Käydään läpi kiinteistöomaisuuden erityispiirteitä yritysomaisuuden osana yrityskaupoissa ja erilaisissa yritysjärjestelyissä. Selvittää kiinteistöalan arvonlisäveron erityiskysymysten periaatteet ja riskit.

Kohderyhmä

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kiinteistöjen, kiinteistöliiketoiminnan ja kiinteistökaupan verotuksen kanssa työskenteleville ja verosuunnittelusta vastaaville kuten toimitusjohtajille, isännöitsijöille, talouspäälliköille, kirjanpitäjille sekä muille taloushallinnon ammattilaisille.

Kiinteistöalan ja verotuksen asiantuntijaorganisaatiot, kiinteistörahastojen edustajat, tilintarkastajat ja verohallinnon asiantuntijat.

Yhteyshenkilö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 1,095.00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.