Jälki- ja lainaosuuslaskennan perusteet

27.9.2023 - 27.9.2023
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Tule Jari Etelämaan johdolla oppimaan vastikejälkilaskelmien ja lainaosuuslaskelmien perusteet. Opetus toteutetaan käytännönläheisesti harjoituksia tekemällä.

Tämä seminaari on suositeltu henkilöille, jotka hakevat KPT II tutkintoon käymättä KPT I tutkintoa ja joilla ei ole käytännön kokemusta jälki- ja lainaosuuslaskelmista.

Kohderyhmä

Asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden jälki- ja lainaosuuslaskentaa tekevät ja laskennasta vastaavat kuten esimerkiksi kirjanpitäjät, isännöitsijät ja toimitusjohtajat. Tilaisuus sopii jälki- ja lainaosuuslaskennasta paljonkin kokemusta hankkineille, jotka haluavat varmentaa laskennan oikeellisuutta. Tilaisuus sopii myös vähän kokemusta hankkineille, jotka haluavat saada perusteita laskennan tekemiseen. Asian omaksumisen kannalta on suositeltavaa, että osallistuja hallitsee kirjanpidon perusteet.

Yhteyshenkilö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 595.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

595 euroa sisältäen opetuksen aineistoineen, kahvitarjoilut sekä lounaan. Osallistumismaksuun lisätään voimassa oleva arvonlisävero

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 20.9.2023