Vuokramallilla tehokkuutta kiinteistöomaisuuden hallintaan

23.4.2024 - 23.4.2024
Rakennustietosali / Etäkoulutus

Kuvaus

Tilaresurssien tarpeet ovat muutoksessa ja hankinnan mallit monipuolistuvat. Vuokramalli mahdollistaa tilahankinnan ilman omaa investointia. Yksityisellä puolella vuokramalli on jo vakiintunut ja nyt sen hyödyntäminen on yleistymässä myös julkisen sektorin tilojen hankintatapana. Väestön ikääntymisen ja kaupungistumisen seurauksena kuntien ja hyvinvointialueiden palveluverkkoja päivitetään, mikä lisää myös kiinteistöhankkeiden määrää. Samaan aikaan tasapainoillaan julkisen talouden haasteiden kanssa ja investointimahdollisuudet ovat rajalliset.Tammikuussa 2024 julkaistu RT-sopimusasiakirjakokonaisuus selkeyttää ja helpottaa hankkeen kaikkien osapuolien työtä ja sopimusten laadintaa hankittaessa tiloja vuokramallilla. Koulutuksessa käydään läpi vuokramallia osana kiinteistöstrategiaa ja jaetaan kokemuksia tilojen hankkimisesta vuokramallilla sekä siihen liittyvistä haasteista ja mahdollisuuksista. Koulutuksessa esitellään alan yhdessä laatima RT-sopimusasiakirjakokonaisuus tilojen vuokraamiseen ja hankintaan.Ohjelmassa on mm.

  • Eri tarpeisiin soveltuvat eri hankemallit
  • Tilojen vuokraaminen osana kiinteistöstrategiaa
  • Vuokramalli hankkeen toteutusmuotona
  • Sopimusmallit tilojen vuokraamiseen
    • Hankesopimus
    • Vuokrasopimus
  • Käytännön kokemuksia, hyötyjä ja haasteita

Tilaisuuden järjestävät Kiinko ja Rakennustieto yhdessä Kiinteistönomistajat ja rakennuttajat Raklin kanssa.

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu kaikille hankkeen eri osapuolille, jotka haluavat vahvistaa osaamistaan vuokramallista. Koulutus sopii erityisesti kiinteistösijoittajille, kiinteistöomistajille, rahoituksesta ja sopimuksista vastaaville, julkisia hankintoja tekeville sekä urakoitsijoille.

Tilaresurssin tarpeet muutoksessa – vuokramallilla tehokkuutta kiinteistöomaisuuden hallintaa

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Vuokramallilla tehokkuutta kiinteistöomaisuuden hallintaan23.04.202423.04.2024Helsinki / etäkoulutus

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

Hinta

Veroton hinta 330.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 330 euroa. Hintaan sisältyy opetus, sähköinen aineisto sekä paikanpäälla osallistulle ohjelmassa mainitut tarjoilut.
Alennettu hinta Raklin jäsenille on 280,50 (-15 %) euroa. Mainitse ilmoittautuessasi alennuskoodi RakliVM. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.
Yli kolmen etäosallistujan ryhmille kysy tarjous Anu Karvoselta: anu.karvonen@kiinko.fi

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään 9.4.2024 nmennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 9.4.2024