Työympäristömuutoksella tuottavuutta

30.11.2023 - 1.12.2023
Verkkototeutus

Kuvaus

Kahden päivän koulutuksessa saat työkaluja ja ideoita tuottavan työympäristön luomiseen. Työympäristön muutosprojektia suunnitellessa on tärkeää ymmärtää projektin kustannukset ja myös kustannukset jatkossa – esimerkiksi tilojen käytön osalta. Miten pystyt välttämään ”tyhjät tilat, täydet kulut"-ansan - miten dataa kannattaisi hyödyntää?

Kuulet koulutuksessa myös toimitiloissa käytettävistä erilaisista teknisistä ratkaisuista ja sovelluksista, joita käyttämällä voidaan saada säästöä tilakuluissa. Koulutuksessa käsitellään myös tuottavuutta työntekijän näkökulmasta. Millä, inhimillisin, keinoin voidaan vaikuttaa työnteon tuottavuuteen monipaikkatyössä? Koulutus järjestetään vain verkkototeutuksena (Microsoft Teams).

Kohderyhmä

Koulutus on suunnattu työympäristön kehittäjille, HR-johdolle, kehityspäälliköille, toimitusjohtajille, projektipäälliköille ja kiinteistökehittäjille sekä kaikille toimitilamuutoshankkeiden toteuttajille ja kehittämisen asiantuntijoille. Koulutus sopii erityisesti henkilöille, joilla on muutaman vuoden kokemus alalta tai jotka toimivat sosiaalisen, virtuaalisen ja fyysisen työympäristön muutosprojektin parissa.

Tiedätkö, mistä työympäristön muutosprojektin kustannukset muodostuvat ja mitä tulisi ottaa huomioon tuottavuuden näkökulmasta tilojen ja toimintatapojen suunnittelussa?

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Työympäristömuutoksella tuottavuutta30.11.202301.12.2023Verkkototeutus

Yhteyshenkilö

Anne Pitkänen
koulutuspäällikkö

Ninni Yletyinen
koulutussuunnittelija

Hinta

Veroton hinta 350.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Koulutuksen hinta on 350 euroa. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero. Hintaan sisältyy esitykset ja sähköiset materiaalit.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 24.11.2023.