Kiinteistösihteeripäivät

20.5.2021 - 21.5.2021
etäkoulutus/Hotelli Torni, Tampere

Kuvaus

Kiinteistösihteerit kokoontuvat vuosittaisille Kiinteistösihteeripäiville Tampereelle.

Tällä kertaa vahvasti juridiikkaan painottuvilla päivillä mukana myös kiinteistösihteerien ja asumisneuvojien yhteinen paneeli, jonka aiheena on "Hei mitä sä oikein teet" Päivien aikana käsitellään vastikerästejä, hallintaanottoa ja siihen johtavia toimepiteitä, isännöitsijäntodistuksen sisältöä, osakeluettelomerkintöjä ja sähköiseen osakerekisteriin siirtymistä. Myös etäkokousten järjestämistä pohditaan niin juridiikan kuin käytännön osalta. Päivien päätteeksi yhteinen osuus asumisneuvojien kanssa.

Mikäli kokoontuminen ei vielä toukokuussa ole mahdollista, järjestämme tapahtuman verkossa.

Kohderyhmä

Kiinteistösihteerit sekä kiinteistöalalla toimivat muut sihteerit, assistentit ja asiakaspalveluhenkilöstö.

Kiinteistösihteeripäiviä odottaa aina yhtä paljon. Tiukkaa asiaa ja hyviä keskusteluja!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Lähijakso  etäkoulutus/Hämeenlinna

Yhteyshenkilö

Katja Haarma
liiketoimintajohtaja

040 572 8057
katja.haarma@kiinko.fi

Jonna Vuorenpää
koulutusassistentti

040 677 1237
jonna.vuorenpaa@kiinko.fi

Hinta

Veroton hinta 645,00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Seminaarin hinta on 645 euroa sisältäen osallistumisen oman valinnan mukaan joko paikan päällä tai etänä, sähköisen luentoaineiston sekä kahvi-, lounas- ja illallistarjoilun. Hintoihin lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Majoituksen jokainen varaa ja maksaa itse. Varaukset Hotelli Torniin puh. 0300 870 000 /yksittäiset huonevaraukset Sähköposti: sokos.hotels@sok.fi. Mainitkaa kiintiötunnus KIINKO varausta tehdessä.

Huonehinnat: Solo yhden hengen huone 125 EUR/huone/yö, Solo kahden hengen huone 145 EUR/huone/yö, Solo Up yhden hengen huone 145 EUR/huone/yö ja Solo Up kahden hengen huone 165 EUR/huone/yö.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä sähköpostiviestillä viimeistään 4.5.2021 kirsi.mykkanen@kiinko.fi. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta.