Toimitilakiinteistöjen arviointi

18.3.2024 - 19.3.2024
Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Koulutuksessa syvennytään liikekiinteistöjen arviointiin liittyviin keskeisiin näkökohtiin, teoriapohjaan sekä arviokirjan rakenteeseen. Opiskelija pääsee tutustumaan arvioinnin eri lähestymistapoihin ja harjoittelemaan toimitilakiinteistöjen arviointia kassavirtalaskelmien kautta. Koulutuksen myötä opiskelijalle muodostuu käsitys eri tietolähteiden hyödyntämisestä toimitilakiinteistöjen arvioinnissa. Koulutuspäivät sisältävät runsaasti harjoituksia. 

 

Kouluttajina toimivat: 

Head of Valuation Heikki Kangas, Newsec
Director, Partner Alex Ventin, Newsec

 

Koulutus on osa Kiinteistöarvioinnin koulutusohjelmaa, joka koostuu neljästä moduulista, joista voit valita kaikki tai osan.

Kohderyhmä

Kiinteistönvälittäjät, kiinteistöarviointeja työkseen tekevät ja arviointeja käyttävät asiantuntijat, jotka haluavat kehittää osaamistaan. Keskuskauppakamarin auktorisoitu kiinteistönarvioija, AKA-auktorisointikokeeseen tai KHK-auktorisointikokeeseen valmistautuvat asiantuntijat.

 

Koulutuksesta on hyötyä niin pankeissa, vakuutusyhtiöissä, teollisuuden ja kaupan yrityksissä kuin kunnissa ja valtionhallinnossakin työskenteleville. Osallistujalla ei tarvitse olla käytännön kokemusta kiinteistöarvioinnista.
 

Yhteyshenkilö

Laura Niinikoski
koulutuspäällikkö

Aila Räsänen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 790.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hinta sisältää opetuksen ja sähköiset aineistot sekä lähikoulutuspäivissä ohjelmaan merkityt tarjoilut. Ilmoitathan erikoisruokavalioista/ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

 

Osallistuja vastaa itse mahdollisista matka- ja majoituskuluista sekä tarvittavan kirjallisen aineiston hankinnasta.
 

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Myöhemmistä peruutuksista veloitamme järjestelykuluina 50 % koulutuksen osallistumismaksusta. Mikäli henkilö jää saapumatta koulutukseen ilmoittamatta peruutuksesta, veloitamme osallistumismaksun kokonaisuudessaan. Viimeinen peruutuspäivä on 26.2.2024