Proptech, rakennusten älykkyys ja digitalisoituvat kiinteistöpalvelut 2024

6.2.2024 - 6.2.2024
Helsinki

Kuvaus

Alustatalous ja älykkäät rakennukset tarjoavat huikeita mahdollisuuksia kiinteistöjohtamisen ja kiinteistöliiketoiminnan eri osa-alueilla. Seminaari keskusteluttaa tämän hetken trendejä ja tulevaisuuden kehityssuuntia toimien alustana uusimman tutkimustiedon ja rohkeimpien visioiden jakamiseen alan osaajien kesken. Päivän ohjelma tarjoaa dynaamisen katsauksen kiinteistöalan digitalisaation näkymiin, uusiin palveluihin ja liiketoimintamalleihin sekä käyttäjäkokemuksen merkitykseen proptechin arvonluonnissa.

Kohderyhmä

Seminaari soveltuu erityisesti erilaisten organisaation kiinteistöjohtajille ja -päälliköille, kiinteistöalan johto- ja asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille sekä muille proptechistä, rakennusten älykkyydestä ja digitalisoituvista kiinteistöpalveluista kiinnostuneille. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki kiinteistö- ja rakentamisalan toimintaympäristön nopeasta muutoksesta ja teknologian mahdollisuuksista kiinnostuneet.

"Paljon eri luennoitsijoita kertomassa aiheesta eri näkökulmasta, Sopivan mittaisia luentoja."

- Osallistujakommentti 2023 seminaarista

Yhteyshenkilö

Jenni Wiiala
koulutuspäällikkö

Raija Pääkkönen
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 590.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Hintaan sisältyvät sähköiset materiaalit ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 31.1.2024