Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA, KiRa EMBA 5

5.9.2024 - 18.9.2026
Tampere ja Helsinki

Kuvaus

Kiinteistöalan Koulutuskeskuksen ja Tampereen yliopiston yhdessä järjestämä, järjestyksessä viides Kiinteistö- ja rakennusalan Executive MBA eli KiRa EMBA 5 -ohjelma käynnistyy syyskuussa 2024.

KiRa EMBA on akateemisen tutkimustiedon ja yritysmaailman kokemuksen vuoropuhelun areena. Se haastaa osallistujat liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämiseen sekä johtajana kasvamiseen. Menestyvät yritykset onnistuvat tekemään oman asiantuntemuksensa näkyväksi ja valjastamaan sen asiakkaidensa hyödyksi. Koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa edellytyksiä yritysten ja koko toimialan toiminnan kehittymiselle ja menestymiselle. Koulutus onn pääosin suomenkielinen.

Ohjelma kohdistuu johtamisen kehittämiseen kolmella eri tasolla
1. Liiketoimintaosaamisen ja strategisen ajattelun kehittämisen näkökulma
2. Ihmisten johtamisen näkökulma
3. Yksilön kehittymisen ja johtajana kasvamisen näkökulma.

Lue lisää koulutusohjelmasta » | Koulutuksen hakulomakkeen löydät täältä »

Kohderyhmä

Ohjelma on suunnattu kiinteistö- ja rakentamisalan johdolle ja johtotehtävissä toimiville, kuten mm. toimitusjohtajille, ylimmälle johdolle, kiinteistöjohtajille ja -päälliköille, projektijohtajille ja -päälliköille, asiakaspäälliköille, aluejohtajille, kiinteistökehitysjohtajille, arkkitehdeille, HR-johtajille ja -päälliköille, työympäristön kehittäjille ja muille kokeneille avainhenkilöille.

"Maailma muuttuu koko ajan. Jos tässä muuttuvassa toimintaympäristössä haluaa pärjätä, on pakko kehittää itseään ja hakea eväitä menestymiseen."

Yhteyshenkilö

Anu Karvonen
liiketoimintajohtaja

Hinta

Veroton hinta 37,500.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

Ohjelman hinta on 37 500 euroa + alv, joka laskutetaan erissä lukukausittain. Valinnaiset opinnot ja ulkomaan opintojakson matkakulut eivät sisälly ohjelman hintaan. Hintaan lisätään voimassa oleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Hakeminen koulutukseen muuttuu sitovaksi viimeisen hakupäivän jälkeen.

Hakuajan päättymisen jälkeen tehdystä perumisesta peritään 20 % osallistumismaksusta.
Jos peruminen tapahtuu 1-7 päivää ennen koulutuksen alkua, peritään 50 % osallistumismaksusta. Koko osallistumismaksu peritään, mikäli peruminen tehdään koulutuksen jo alettua tai perumista ei tehdä lainkaan.

Peruminen tai hakulomakkeen tietojen muokkaaminen onnistuu hakuajan päättymiseen saakka sähköpostiin tulevan vahvistusviestin linkkien kautta. Hakuajan jälkeen tehtävistä perumisista tulee olla yhteydessä kirjallisesti tai sähköpostilla koulutuksen yhteyshenkilöön.

Osallistumisen keskeyttämisehdot

Osallistumisesta tehdään erillinen koulutussopimus. Osallistujan keskeyttäessä opintonsa veloitetaan häneltä kuluvan vuoden maksut kokonaisuudessaan ja 50 % seuraavien vuosien maksuista.