Nimityksiä, uutta osaamista ja uusia kiinkolaisia

Olemme saaneet useamman uuden kiinkolaisen osaavaan joukkoomme uuden vuoden alkajaisiksi. Henkilöstössämme on myös uusia nimityksiä.

Laura Niinikoski on aloittanut koulutuspäällikkönä kiinteistöliiketoiminnan, kiinteistönvälityksen ja taloushallinnon osaamisalan tiimissä 17.1.2023.

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun opiskelijat Amanda Levelä ja Inke Uutela ovat aloittaneet koulutuskoordinaattoriharjoittelijoina 2.1.2023. Amanda työskentelee Isännöinnin ja asumisen ja Inke Rakennuttamisen, valvonnan ja infran osaamisalan tiimissä.

Kiinkon Yhteisissä palveluissa on aloittanut taloushallinnon harjoittelijana Jonas Huumonen 9.1.2023. Jonas opiskelee Laurea ammattikorkeakoulussa liiketaloutta ja on erikoistunut taloushallintoon.

Uusia nimityksiä

Isännöinnin ja asumisen osaamisalan tiimissä Hanne Valtonen ja Kirsi Mykkänen-Vesalainen on nimitetty koulutussuunnittelijoiksi.

Kiinteistöliiketoiminnan, kiinteistönvälityksen ja taloushallinnon osaamisalan tiimissä Jenni Wiiala on nimetty koulutuspäälliköksi.

Rakennuttamisen, valvonnan ja infran osaamisalan tiimissä Mila Pallassalo ja Ninni Yletyinen on nimitetty koulutussuunnittelijoiksi.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Jarno Tuimala, 040 726 5346, jarno.tuimala@kiinko.fi

Kiinteistöt_800x300_27