Koulutuksissamme siirrytään hybriditoteutuksiin elokuussa

Koulutuksemme järjestetään etätoteutuksina toistaiseksi koronatilanteesta johtuen. Pyrimme siirtymään koulutustemme osalta hybriditoteutuksiin elokuussa, mikäli kokoontumisrajoitukset ja viranomaismääräykset sen sallivat.

Koronatilanteen ja viranomaismääräysten niin salliessa, pyrimme elokuusta lähtien siirtymään koulutuksissamme hybriditotetuksiin, jolloin voit valita osallistutko paikan päällä vai etänä. Hybriditoteutuksissa seuraamme viranomaissuosituksia ja huolehdimme terveysturvallisuudesta. Tämä tarkoittaa mm. riittäviä turvavälejä koulutustiloissamme ja tehostettua käsihygieniaa.

Lähiopetukseen osallistuvilta ja henkilökunnaltamme edellytämme kasvomaskin käyttöä. Muissa, kuin omissa tiloissamme järjestettävissä koulutuksissa, saattaa olla lisäksi järjestelyihin liittyvää erityisohjeistusta mm. osallistujamääristä.

Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Koulutusten vastuuhenkilöt ovat yhteydessä osallistujiin käytännön järjestelyistä ilmoittautumisen jälkeen. Voit myös aina olla yhteydessä henkilökuntaamme koulutukseen liittyvissä kysymyksissä.

Tervetuloa koulutuksiimme!

Jarno Tuimala
toimitusjohtaja

Kuva52_1200x628