Koulutuksemme hybriditoteutuksena kesäkuun 2021 loppuun asti

Meille Kiinkossa on erittäin tärkeää, että osallistuminen koulutuspäiviin on mahdollisimman turvallista.

Huolehdimme koulutustilojen turvaetäisyyksistä ja tehostetusta hygieniasta. Luokkatiloissa istutaan harvennetuin välein ja tauoilla pidämme turvavälejä. Koulutus- ja taukotiloissa on tarjolla käsidesiä.

Lisäksi suosittelemme opiskelijoillemme kasvomaskin käyttöä osallistuessa lähikoulutukseen. Maskit tulee jokaisen hankkia itse.

Kirjallisten turvallisuusopasteiden lisäksi henkilöstömme opastaa turvalliseen toimimiseen koulutuspäivien aikana. 

Koulutusten hybriditoteutukset jatkuvat

Järjestämme kaikkien koulutustemme lähijaksot ja seminaarimme hybriditoteutuksina kesäkuun 2021 loppuun asti. Voit itse valita osallistutko koulutukseen etäyhteyksin vai paikan päällä koulutustilassa. Poikkeustilanteen vaatiessa jatkamme käytäntöä tarvittaessa pidempään.

Tulethan koulutusten lähipäiviin ja koulutustiloihin vain täysin terveenä. Mikäli olet matkustanut ulkomailla, pyydämme huomioimaan viranomaisten matkustamiseen liittyvän turvallisuusohjeistuksen ja osallistumaan koulutuksen etätoteutukseen.

Tervetuloa koulutuksiimme

Voit ilmoittautua koulutuksiimme normaalisti nettisivumme kautta. Koulutusten vastuuhenkilöt ovat yhteydessä koulutuksen osallistujiin käytännön järjestelyistä ilmoittautumisen jälkeen. 

Katso ohje etäkoulutukseen Teamsin kautta liittymiseksi.

Jarno Tuimala
toimitusjohtaja

Kuva21_1200x628