Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa kohtaavat tänäkin vuonna kiinteistö- ja rakentamisalan johtavat asiantuntijat ja päättäjät

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2020 ohjelman suunnittelu lähti liikkeelle ajatuksesta ”varmaa on vain muutos".

Megatrendit tarjoavat työkaluja tulevaisuuden ja muutoksen ennakointiin. Koronakriisi onkin muuttanut maailmaa enemmän kuin kukaan olisi voinut uskoakaan ja näitä muutoksia käsitellään ohjelmassa monipuolisesti: Helle Thorning-Schmidt ja Tuuli Koivu piirtävät isoa kuvaa maailman politiikan ja talouden kannalta, Markus Steinby, Christian Hohenthal, Markku Mäkiaho ja Tero Lehtonen keskustelevat kriisin vaikutuksista Suomen kiinteistösijoitus- ja vuokramarkkinaan.

Torstain 12.11. ohjelma jatkuu alkuperäisen teeman, megatrendien parissa Mikko Dufvan opastuksella ja iltapäivällä kysytään jo perinteiseen tapaan: Mistä kira-ala puhuu? Dror Poleg alustaa ja Hanna Kaleva johdattaa Tomi Aimosen, Arhi Kivilahden ja Aarne Mustakallion keskustelemaan kaupan tulevaisuudesta.

Iltapäivän rinnakkaisseminaareissa Jyrki Laurikainen, Satu Kankaala, Janne Rytkönen ja Tytti Bruce-Hyrkäs kertovat ekologisen jälleenrakentamista malleista, ja Tapani Piri vetää kiinteistösijoittamisen ja -rahoittamisen settiä, jossa mukana Simon Mallinson, Antti Palkén ja Simon Wallace.

Perjantaina 13.11. jatketaan megatrendien parissa. Aamu alkaa Kjell Nordströmin esityksellä muuttuvasta talousjärjestelmästä ja jatkuu Timo Aron ja Anna Rotkirchin ajatuksilla väestönmuutoksesta. Loppuhuipentumassa Mila Valjentova ja Antti Paavilainen nostavat esiin mitä oikeasti seuraa, kun teknologia sulautuu kaikkeen.

Vuosiseminaari2020puhujat1200x627

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 12.-13.11.2020 Tampere-talossa sekä striimattuna verkossa

Tule mukaan Kiinteistöalan Vuosiseminaariin paikan päälle Tampereelle tai osallistu ohjelmaan striimissä. Luvassa on jälleen ainutlaatuista ohjelmaa, huippupuheenvuoroja ja tuttua Vuosiseminaari-tunnelmaa.

Lue lisää ohjelmasta ja ilmoittaudu osaksi kiinteistö- ja rakentamisalan huipputapahtumaa

Kiinteistöalan Vuosiseminaari on koonnut yhteen kiinteistö- ja rakennusalan päättäjät ja johtavat asiantuntijat jo 25 vuoden ajan. Tänäkin vuonna tapahtuma yhdistää satoja alan toimijoita. Vuosiseminaarin tavoitteena on aina ollut nostaa esille ajankohtaisia trendejä ja ennakoida tulevaa. Nyt etsimme megatrendien avulla vastauksia kysymyksiin millaiset kehityskulut muokkaavat maailmaa 2020-luvulla ja miten voimme yhdessä varautua tuleviin muutoksiin. www.vuosiseminaari.fi

Katso videolta tunnelmia Kiinteistöalan Vuosiseminaarista 2019

Vuosiseminaari2019_1200x628