Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa julkistettiin 10 uutta sertifioitua kiinteistöjohtajaa

Kymmenen uutta kiinteistöalan asiantuntijaa sai sertifioidun kiinteistöjohtajan arvonimen Kiinteistöalan vuosiseminaarissa 12.11.2020. Sertifiointi on osoitus kiinteistöjohtamisen monipuolisesta osaamisesta.

Menestyvän kiinteistöjohtajan on tunnettava asiakkaiden liiketoimintaa, seurattava toimintaympäristön kehittymistä sekä osattava ennakoida siinä tapahtuvia muutoksia. Tämä edellyttää moniosaajaa ja kiinteistöalan ammattilaista, joka tuntee alan kysymysten lisäksi myös asiakastoimialojen trendit ja erityispiirteet. Lisäksi kiinteistöjohtaja on sitoutunut jatkuvaan itsensä kehittämiseen.

Vuonna 2020 sertifikaatin saivat:

Susanna Sairanen, Granlund Consulting
Marko Härkönen, Senaatti-kiinteistöt
Joni Lappalainen, Lassila & Tikanoja
Mika Kukkonen, YIT Suomi
Petri Sormunen, Skanska
Eero Kokkonen, LähiTapiola
Virpi Ekholm, Tampereen kaupunki
Harri Rehula, VP Facilities
Vesa Klemettilä, Trevian Asset Management
Petri Halonen, ISS Palvelut

Sertifiointi on takuu osaamisesta

Alan työnantajat arvostavat korkealle tätä ammatillista tunnustusta, joka on väline monipuolisen osaamisen ja asiantuntemuksen osoittamiseen. Kiinteistöjohdon sertifiointi käynnistyi Suomessa kaksikymmentä vuotta sitten, ja tähän mennessä sertifikaatin on saanut yli 250 johtajaa. Sertifikaatin edellytyksinä on vähintään opistotasoinen loppututkinto, kolmen vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisen tehtävistä sekä kiinteistöjohtamiseen erikoistuvan koulutuksen ja johtamiskoulutuksen suorittaminen. Sertifikaatin saaneella on oikeus käyttää itsestään nimikettä KJs, sertifioitu kiinteistöjohtaja.

Lisätietoja:
Miika Kotaniemi, sertifiointityöryhmän sihteeri, puh. 040 702 0015

*****

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2020 järjestetään Tampere-talossa ja striimissä 12.-13.11.
Seuraa ja osallistu keskusteluun #vuosiseminaari2020

www.vuosiseminaari.fi

Kiinko_Vuosiseminaari2020-2