Haemme koulutuspäällikköä

Etsimme nyt koulutuspäällikköä vastaamaan tutkinto- ja ajankohtaiskoulutuksista isännöinnin ja kiinteistöpalveluiden alueella.

Koulutuspäällikkönä päävastuusi on suunnitella, toteuttaa ja kehittää vastuullasi olevia koulutustuotteita. Hoidat aktiivisesti vastuualueesi asiakkuuksia kartoittamalla heillä olevia koulutustarpeita, suunnittelemalla niihin sopivia ratkaisuja ja laatimalla niistä toimivia kokonaisuuksia. Opiskelijoiden kanssa käyt henkilökohtaistamiskeskusteluita ja varmistat, että heillä on edellytykset suoriutua tutkinto-opiskelusta. Lisäksi seuraat toimialaasi yleisesti ja ennakoit sen perusteella tulevia koulutustarpeita. Koulutuksia toteutetaan sekä virtuaalisesti että paikallisesti, ja kummassakin vastuullasi on koulutusten sujuva toteutus ja eteneminen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa sekä vahvaa tahtotilaa edistää asiakkaiden osaamisen kehittämistä. Kokemuksesi voi olla esimerkiksi opetusalalta, kiinteistöalan yritysten henkilöstön kehittämisestä tai koulutuspalveluja tarjoavasta organisaatiosta. Olet asiakaslähtöinen, sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ja olet lisäksi esiintymiskykyinen. Pystyt toteuttamaan ideoista koulutuksia, eli saat asioita tapahtumaan.

Arvostamme lisäksi ammatillisten tutkintojen tuntemusta ja kykyä omaksua niiden vaatimuksia sekä koulutussuunnittelun kokemusta ja pedagogista pätevyyttä. Eduksesi katsotaan myös kiinteistö- ja rakentamisalan tuntemus ja olemassa olevat alan verkostot. 

Olemme Kiinkossa viime vuosina panostaneet vahvasti vaikuttavuuden ja asiakaslähtöisyyden kehittämiseen, ja organisaatiossamme on hyvä tekemisen meininki.  Tarjoamme sinulle tässä roolissa mahdollisuuden olla mukana kasvavassa ja kehittyvässä koulutuskentässä vaikuttamassa osaltasi koulutusliiketoiminnan kehitykseen. 

Kiinnostuitko? 

Jos sinulla on mielessäsi kysymyksiä tehtävästä, lisätietoja antaa Mercuri Urvalissa Sanja Hovilainen puh. 040 754 8107. Voit myös jättää soittopyynnön sähköpostitse (etunimi.sukunimi@mercuriurval.com). Kaikki hakemukset ja yhteydenotot käsitellään luottamuksellisesti. 

Hakemuksesi voit jättää viimeistään 2.12. osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-15680. Liitä mukaan CV:si sekä vapaamuotoinen kuvaus osaamisestasi ja motivaatiostasi palkkatoiveineen.