Positiiviset muutokset ovat tulleet jäädäkseen

24.06.2020, Aihe: Koulutus / Kirjoittaja Jarno Tuimala

Kulunut kevät on ollut monelle muutosten aikaa, myös meillä Kiinkossa. Koulutuksemme siirtyivät maaliskuussa koronapandemian myötä kokonaisuudessaan verkkoon. Tämä oli meille iso harppaus tuntemattomaan, vaikka olimme lisänneet verkkokoulutusten määrää systemaattisesti jo pidemmän aikaa. Digiloikan isoimmat huolet liittyivät tekniikan toimivuuteen sekä siihen, miten verkkokoulutukset toimivat pedagogisesti. Meille koulutustemme laatu ja asiakkaidemme osaamisen kehittyminen ovat toimintamme ydin.

Nyt koulutuksia on toteutettu jo yli 1500 koulutuspäivää ja kokemukset ovat olleet hyviä. Vaikka palaammekin syksyllä koulutuksissa asteittain kontaktiopetukseen, aiomme hyödyntää verkkokoulutusta tämän digiloikan myötä enenevässä määrin myös jatkossa. Syksy käynnistyykin hybridikoulutusmallilla, eli opiskelijamme saa päättää sen, osallistuuko koulutuksiin verkon kautta vai olemassa fyysisesti paikalla. Koulutukset tullaan toteuttamaan isommissa tiloissa, riittävillä turvaetäisyyksillä ja nostetulla hygieniatasolla.

Olet siis erittäin lämpimästi ja turvallisesti tervetullut koulutuksiimme!

Kiinko on alan tunnetuin kouluttaja

Toteutimme jälleen keväällä asiakastutkimuksen yhteistyössä Innolinkin kanssa. Tutkimus osoitti, että panostuksemme koulutusten vaikuttavuuteen, Kiinkon tunnettuuteen ja asiakaskokemukseen on tuottanut tulosta.

Kiinkon suositteluindeksi (NPS) oli huikea 49. 78% vastaajista oli melko tai erittäin tyytyväisiä Kiinkon toimintaan yleisesti. Haluamme kehittää koulutustarjontamme tunnettuutta ja olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiimme, sillä koulutustarjonta ja koulutussisällöt uusiutuvat melkoisella vauhdilla.

Syksyllä kohdataan kasvotusten

Syksyllä tarjoamme markkinoille kokonaan uusia koulutusohjelmia sekä uusia tapoja verkottua. Koulutusohjelmatarjonta kehittyy uuden työympäristöjohtamisen sekä kiinteistöjen energiajohtamisen koulutusohjelmien myötä. Tuomme markkinoille Taloushallintofoorumin, joka kokoaa kiinteistöalan taloushallinnon ammattilaiset yhteen uuteen vuosittaisena toteutettavaan tapahtumaan.

Kiinkon alumnitoimintaa laajennetaan tänä vuonna niin, että kutsuimme elokuiseen alumnipäivään isännöitsijät, kiinteistöjohtajat sekä kiinteistönvälittäjät. Alumni on siis tänä vuonna entistäkin kattavampi ja hedelmällisempi verkottumisfoorumi.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2020 pidetään marraskuussa tutusti Tampere-talossa. Vuosiseminaari täyttää tänä vuonna 25 vuotta ja se näkyy myös seminaarin toteutuksessa - Vuosiseminaari on entistä upeampi ja seminaariin on panostettu voimakkaasti. Syksyllä tapahtuman tarjoamat verkostoitumismahdollisuudet ovat entistäkin tärkeämmässä roolissa.  Vuosiseminaarissa pääsemme jakamaan kokemuksiamme kunkin omasta tilanteestaan ja muodostamaan yhteistä näkyä siitä, miten kiinteistöala on muuttunut kevään poikkeustilanteen myötä.

Tulehan mukaan juhlistamaan Kiinteistöalan Vuosiseminaarin neljännesvuosisadan taivalta!

Vuosiseminaari2019_1200x628

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2019 järjestettiin Tampere-talossa marraskuussa. Katso videolta upean tapahtuman parhaita hetkiä, tunnelmia ja ainutlaatuisia kohtaamisia.

*****

Jarno Tuimala on Kiinkon toimitusjohtaja, jonka vapaa-aikanaan löytää kuntoilemasta, kalasta tai soittokeikalta.

Kirjoita kommentti