Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2021: kiinteistö- ja rakentamisala vastaa työntekemisen ja tilantarpeen muutokseen

Vuosiseminaarin tavoitteena on aina ollut nostaa esille ajankohtaisia trendejä ja ennakoida tulevaa.

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2021 keskeisenä teemana on muutos. Huippupuheenvuoroissa vastattiin kysymyksiin, kuinka työntekemisen tavat ovat muuttuneet, millaisia vaikutuksia ne tuovat tilankäyttöön, sijoittamiseen ja vuokraukseen ja miten kestävän ja elinvoimaisen kaupungin resepti muuttuu näiden seurauksena.

Kahden päivän aikana Tampere-talolla kuultiin inspiroivia puheenvuoroja, käytiin kiinnostavia keskusteluja ja nähtiin aitoja kohtaamisia. Ainutlaatuinen alan huipputapahtuma järjestettiin 26. kerran.

KIINKO_VUOSISEMINAARI_ALOITUS-3a

Kiinteistöalan Vuosiseminaarissa 2021 kohtasi lähes 600 kiinteistö- ja rakentamisalan päättäjää ja johtavaa asiantuntijaa. 

KIINKO_VUOSISEMINAARI_ALOITUS-2

”Iso kysymyksemme on, ovatko kiinteistöjen käyttäjien valinnat ja prioriteetit muuttuneet pysyvästi. Työnteon tavoille on joka tapauksessa tullut uudenlaiset standardit, työn vuoksi liikkuminen on monelta osin vähäisempää ja digitalisaatio on tehnyt kiinteistöalalla jättiloikan koronan aikana. Alan kehittymistä siivittävät kuitenkin olemassa olevat megatrendit – digitalisaation ohessa kaupungistuminen ja ilmastonmuutoksen hallinta.”, sanoi Kiinkon toimitusjohtaja Jarno Tuimala avauspuheessaan.

Kiinteistöalan Vuosiseminaari järjestetään Tampere-talossa 11.–12.11.2021

Seuraa ja osallistu keskusteluun #vuosiseminaari2021

www.vuosiseminaari.fi

KIINKO_VUOSISEMINAARI_ALOITUS-1

Kiinteistöalan Vuosiseminaarin 2021 kuvat: Pekka Rousi