Kiinteistönvälitys ja -arviointi

Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutustarjonta

Kiinteistönvälittäjän on oltava moniosaaja: Lainopillisten asioiden, myyntityön ja asiakkaiden kohtaamisen lisäksi pitää hallita viimeisimmät digitaaliset välineet. Kiinkon kiinteistönvälityksen ja kiinteistön arvioinnin koulutuksissamme otat haltuun kaikki osa-alueet. LKV-pätevyys on alalla toimivan myyntineuvottelijan ensimmäinen tavoite. Kiinkon LKV-valmennus ja monipuoliset valmennukset LKV-kokeeseen ja LVV-kokeeseen sekä AKA/KHK-valmennukset ovat huippusuosittuja.

Digitalisaatio on tuonut kiinteistönvälityksen murrokseen, jossa uuden oppiminen on erityisen tärkeää. Kiinkolta saat työsi hoitamiseen viimeisimmän tietotaidon. Hallitset asiakkaiden tavoittamisen uusien markkinointikanavien kautta ja kehität henkilökohtaista brändiäsi.

Lue lisää kiinteistönvälityksen muuttuvista osaamistarpeista blogistamme 
"Osaamisen rima nousee: kiinteistönvälittäjältä vaaditaan enemmän".

Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin osaamispolut

Kiinteistonvalitys_ja_arviointi
 Koodit osoittavat suositellun lähtötason ja osaamisen koulutukseen osallistumiseen.
Täydentäjä Opiskelija tulossa alalle tai hän on työskennellyt alalla vähän aikaa. Hän saattaa tuntea koulutuksen aihepiiriä jonkin verran.
Koulutus ei edellytä aikaisempia opintoja tai työkokemusta alalta.
Taitaja Opiskelija toimii alan tehtävissä ja tuntee koulutuksen aihepiiriä melko laajasti.
Koulutuksessa edellytetään alan peruskäsitteiden tuntemusta aikaisempien opintojen tai työkokemuksen kautta.
Expertti Opiskelija on alansa vahva asiantuntija ja toimii alan vaativissa tehtävissä.
Koulutus edellyttää alan koulutusta ja usean vuoden kokemusta alan tehtävissä.

  

Kiinteistönvälityksen koulutusohjelmat

Koulutus vie kokeneet kiinteistövälityksen ammattilaiset edelleen askelia eteenpäin – kohti johtotehtäviä. Asiantuntevat kouluttajamme päivittävät tietoutesi alan aallon harjalle ja hiovat johtamistaitojasi. Pääset jakamaan ajatuksia samassa asemassa työskentelevien kanssa, saat hyödyllisiä ratkaisuja käytännön tilanteisiin ja syvennät osaamistasi. Koulutuksessa perehdytään esimerkiksi lainsäädäntöön.
Erikoistumisohjelma avaa reitin parhaisiin asiakkuuksiin ja johtotehtäviin. Tule hankkimaan organisaatiorajat ylittävää, innovatiivista osaamista sekä uusia ideoita myyntiin, markkinointiin ja johtamiseen. Asiantuntijoiltamme saat toimivaksi todettuja työkaluja työuralla menestymiseen sekä keinoja niin tehtäväsi kuin koko yrityksesi kehittämiseen. Ohjelmassa perehdyt myynnin johtamiseen, henkilökohtaiseen myyntityöhön, eri liiketoimintamalleihin, lisäarvon myyntiin sekä suosittelumyyntiin. Otat haltuusi uusimmat digitaalisen myynnin sekä sosiaalisen median keinot ja kehityt tuloksen tekijäksi. Innostavien asiantuntijoidemme johdolla pysyt aallon harjalla.

Todenna osaamisesi arvostetulla kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnolla. Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona osoittamalla tutkinnon perusteissa vaadittu ammattitaito joustavasti kiinteistönvälitysalan tehtävissä. Tutkinto rakentuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdeksasta valinnaisesta osasta, joista valitset kaksi. Tavoitteesi voi olla myös osatutkinnon suorittaminen.

Etsi koulutusta koulutustarjottimelta

Astu vuokranvälityksen ammattilaiseksi ja hanki tunnustus osaamisellesi. Koulutuksessa käydään läpi kaikki oleelliset asuinjaliikehuoneistojen vuokravälitystehtäviin liittyvät perusasiat. Valmentaudut näin suorittamaan valintasi mukaan myös vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys). Tutustut työsi kannalta tarpeelliseen lainsäädäntöön, hyvään vuokravälitystapaan, asuntojen vuokramarkkinoihin, asumistukijärjestelmään, verotukseen ja vuokrauskäytäntöihin. Saat hyödyllisiä vinkkejä, jotka tuottavat tulosta käytännön työssä.
Koulutusohjelma tarjoaa kiinteistönvälitystehtävien menestyksekkääseen hoitamiseen tarvittavat tiedot ja taidot. KED®-tutkinnon suoritettuasi voit toimia kiinteistöedustajana tai myyntineuvottelijana kiinteistönvälitysliikkeessä. Koulutus toimii myös valmennuksena LKV-kokeeseen.

Koulutusohjelma on tarkoitettu alalle aikoville tai alalla vähän aikaa toimineille myyntineuvottelijoille tai myyntisihteereille sekä mm. pankkien asuntoluottoneuvottelijoille. Sopii hyvin myös valmennukseksi LKV-koetta varten ja niille, jotka haluavat päivittää tietonsa ajan tasalle.

Etsi koulutusta koulutustarjottimeltaKaikki alueen koulutukset:

Kiinteistönvälityksen koulutukset »

  

Huippusuositut valmennukset: AKA-valmennukset »  LKV-verkkokurssi » LKV-valmennus » LVV-valmennus »

  

Kysyttävää Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutuksista? Ota yhteyttä:

Esa Heikkinen

Koulutuspäällikkö
Esa Heikkinen

044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

aila_rasanen_kasvo

Koulutuskoordinaattori
Aila Räsänen

0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi