Kiinteistönvälitys ja -arviointi

Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutustarjonta

Kiinteistönvälittäjän on oltava moniosaaja: Lainopillisten asioiden, myyntityön ja asiakkaiden kohtaamisen lisäksi pitää hallita viimeisimmät digitaaliset välineet. Kiinkon kiinteistönvälityksen ja kiinteistön arvioinnin koulutuksissamme otat haltuun kaikki osa-alueet. Tietenkin LKV-pätevyys on alalla toimivan myyntineuvottelijan ykköstavoite. Kiinkon LKV-valmennus ja monipuoliset valmennukset LKV-kokeeseen ja LVV-kokeeseen ovat huippusuosittuja.

Digitalisaatio on tuonut kiinteistönvälityksen murrokseen, jossa uuden oppiminen on erityisen tärkeää. Kiinkolta saat työsi hoitamiseen viimeisimmän tietotaidon. Hallitset asiakkaiden tavoittamisen uusien markkinointikanavien kautta ja kehität henkilökohtaista brändiäsi.

Lue lisää kiinteistönvälityksen muuttuvista osaamistarpeista blogistamme 
"Osaamisen rima nousee: kiinteistönvälittäjältä vaaditaan enemmän".

Kiinteistönvälityksen koulutusohjelmat

Koulutus vie kokeneet kiinteistövälityksen ammattilaiset edelleen askelia eteenpäin – kohti johtotehtäviä. Asiantuntevat kouluttajamme päivittävät tietoutesi alan aallon harjalle ja hiovat johtamistaitojasi. Pääset jakamaan ajatuksia samassa asemassa työskentelevien kanssa, saat hyödyllisiä ratkaisuja käytännön tilanteisiin ja syvennät osaamistasi. Koulutuksessa perehdytään esimerkiksi lainsäädäntöön.
Erikoistumisohjelma avaa reitin parhaisiin asiakkuuksiin ja johtotehtäviin. Tule hankkimaan organisaatiorajat ylittävää, innovatiivista osaamista sekä uusia ideoita myyntiin, markkinointiin ja johtamiseen. Asiantuntijoiltamme saat toimivaksi todettuja työkaluja työuralla menestymiseen sekä keinoja niin tehtäväsi kuin koko yrityksesi kehittämiseen. Ohjelmassa perehdyt myynnin johtamiseen, henkilökohtaiseen myyntityöhön, eri liiketoimintamalleihin, lisäarvon myyntiin sekä suosittelumyyntiin. Otat haltuusi uusimmat digitaalisen myynnin sekä sosiaalisen median keinot ja kehityt tuloksen tekijäksi. Innostavien asiantuntijoidemme johdolla pysyt aallon harjalla.
Todenna osaamisesi arvostetulla kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnolla. Ammattitutkinto suoritetaan näyttötutkintona osoittamalla tutkinnon perusteissa vaadittu ammattitaito joustavasti kiinteistönvälitysalan tehtävissä. Tutkinto rakentuu kahdesta pakollisesta tutkinnon osasta ja kahdeksasta valinnaisesta osasta, joista valitset kaksi. Tavoitteesi voi olla myös osatutkinnon suorittaminen.
Astu vuokranvälityksen ammattilaiseksi ja hanki tunnustus osaamisellesi. Koulutuksessa käydään läpi kaikki oleelliset asuinjaliikehuoneistojen vuokravälitystehtäviin liittyvät perusasiat. Valmentaudut näin suorittamaan valintasi mukaan myös vuokrahuoneiston välittäjäkokeen (LVV-pätevyys). Tutustut työsi kannalta tarpeelliseen lainsäädäntöön, hyvään vuokravälitystapaan, asuntojen vuokramarkkinoihin, asumistukijärjestelmään, verotukseen ja vuokrauskäytäntöihin. Saat hyödyllisiä vinkkejä, jotka tuottavat tulosta käytännön työssä.
Ammattimaisen isännöitsijän ura kannattaa aloittaa tästä koulutuksesta. Tule oppimaan asiantuntevien luennoitsijoidemme johdolla perusvalmiudet isännöintiin. Saat ajantasaisen ja perusteellisen tietopaketin sekä pääset kehittämään taitojasi asuinkiinteistöjen isännöintitehtävissä. Koulutus on tarkoitettu isännöintialalle aikoville ja esimerkiksi alan vaihtajille. Osallistujalta ei edellytetä aiempaa isännöintikokemusta, mutta perusymmärrys asunto-osakeyhtiön toiminnasta sekä taloushallinnon perusteiden hallinta on suositeltavaa.


Kaikki alueen koulutukset: Kiinteistönvälityksen koulutukset »
Huippusuositut valmennukset:

LKV-verkkokurssi »

Kiinteistönvälittäjäkokeeseen valmentautuminen »

Vuokrahuoneiston välittäjäkokeeseen valmentautuminen »

  

Kysyttävää Kiinteistönvälityksen ja -arvioinnin koulutuksista? Ota yhteyttä:

Esa Heikkinen

Koulutuspäällikkö
Esa Heikkinen

(09) 3509 2932
044 506 0504
esa.heikkinen@kiinko.fi

aila_rasanen_kasvo
Koulutuskoordinaattori
Aila Räsänen

(09) 3509 2948
0400 127 303
aila.rasanen@kiinko.fi

Raija Pääkkönen
Koulutuskoordinaattori
Raija Pääkkönen

(09) 3509 2915
0400 127 249
raija.paakkonen@kiinko.fi

Eeva Säynäjoki
Liiketoimintajohtaja
Eeva Säynäjoki

050 408 6126
eeva.saynajoki@kiinko.fi