Huh hellettä, sanoivat alumnit

15.08.2019, Aihe: Tapahtumat / Kirjoittaja Mari Vuorela

Aikamatka nostalgisella 1950-luvun ratikalla pitkin Helsingin katuja nostaa helposti huumorin ja hien pintaan!

Helteinen Helsinki helli johtamiskoulutusten alumniyhteisöä sen toisessa verkostoitumistapahtumassa kesäkuussa. Pilvettömältä taivaalta paahtanut aurinko nosti lämpötilat kesän ensimmäisiin korkeisiin lukemiin, mutta onneksemme saimme nauttia Luonnontieteellisen museon viileydestä sen historiallisessa tapahtumatilassa.

Uusia ja vanhoja tuttavuuksia

Kiinkon alumnitoiminta kokoaa johtamiskoulutusten nykyisiä ja vanhoja opiskelijoita yhteisiin tapaamisiin ja verkostoitumisiin. Oli mukavaa huomata, kuinka pitkä koulutusohjelma yhdistää vielä vuosienkin jälkeen. Mukana tapaamisessa oli muun muassa ensimmäisen Kiinteistöliiketoiminnan johtaminen PGP - koulutuksen opiskelijoita. Koulutuksesta on jo muutama vuosi vierähtänyt, sillä tulevana syksynä aloittaa jo 26. ryhmä!

Päivän aikana tapasin vanhoja opiskelijaporukoita, joiden yhteinen kokemus oli kerätty tiukoista luentojaksoista, lopputöiden puserruksista sekä yhteisistä valmistujaisista. Nämä opiskelijakollegat ovat hitsautuneet yhteen kansainvälisiä näkemyksiä avaavilla tapahtumarikkailla opintomatkoilla, jotka ovat mahdollistaneet vieraillut mielenkiintoisissa kohteissa. Lähiaikoina KiRa EMBA ja PGP -ryhmät ovat vierailleet Torontossa ja Amsterdamissa. Lokakuussa on odotettavissa matka Dubaihin, jossa tutustutaan hulppeisiin kauppakeskuksiin ja maailmannäyttelyn rakentamiseen.

KiinkoAlumni2019_1200x628

Menestyminen muuttuvassa maailmassa

Haluamme tarjota opiskelijoillemme verkostoitumisen lisäksi laadukkaan ja ajankohtaisen ohjelman. Tällä kertaa tapahtuman seminaariosuudessa lähestyimme muutoksen tuomia mahdollisuuksia ja uhkia useista näkökulmista. Kuulimme kestävän rakentamisen merkityksestä, cyberturvallisuuden hallinnasta sekä sovittelusta menestystekijänä kansainvälisillä markkinoilla. Pääsimme myös tarkastelemaan tuoreen hallitusohjelman vaikutuksia Suomen markkinatilanteeseen ja kiinteistö- ja rakennusalaan. Aihe olikin erittäin kiinnostava ja herätti ryhmässämme useita kysymyksiä ja keskustelua. Aika näyttää millaisia muutoksia voimme odottaa.

PirittaVirtanen1200x628

Privatemediatorin perustaja, toimitusjohtaja Piritta Virtanen avasi sovittelun mahdollisuuksia välittää välimiesmenettelyt ja oikeudenkäynnit. Hän on sovitellut useita 100–800 miljoonan dollarin erimielisyyksiä, mm. rakennusriitoja.

Oma kehittyminen ykkösenä

Mitä vuosittaiset alumnitapaamiset tarjoavat? Omaa osaamista kannattaa työyhteisön lisäksi kehittää ja ylläpitää omilla asiantuntijaverkostoilla. Koulutuksessa luot arvokkaita kontakteja alan johtavien toimijoiden kanssa. Yhteisissä tapahtumissa pääset vaihtamaan ajatuksia ja syventämään omaa ammattitaitoasi.

Ja mikäs sen mukavampaa kuin nauttia samalla ohjelmasta ja hienoista puitteista kauniissa kesäillassa.

Alumniratikkamatka

Alumnit nauttivat kesäisestä kaupungista. Ratikkakyyti kuljetti osallistujat museolta Hakaniemenrantaan.

Ainutlaatuinen 800 opiskelijan alumniverkostomme kattaa Kiinkon KiRa EMBA, KiRa JOKO, PGP ja TUJO -koulutusohjelmien nykyiset ja vanhat opiskelijat.

Tule mukaan seuraavaan alumnitapaamiseen 27.8.2020!

Seuraa alumniverkostoa LinkendInissa ja kuulet tulevista tapahtumista.

*****

Mari Vuorela on Kiinkon viestintäpäällikkö, jonka työssä yhdistyvät kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäminen, tapahtumat ja viestintä. Aina tilaisuuden tullen, hän haaveilee kaukomatkoista ja lämpöisistä kesäpäivistä mökkilaiturilla Etelä-Karjalan kauniissa maisemissa.

Kirjoita kommentti