Kiinko Alumni

Kiinko_Alumni kaikki

Kiinko Alumniin kuuluvat KiRa EMBA, Kira JOKO, PGP, YKV, AIT®, KITA, Kiinteistöjohtaminen ja RAPS -koulutusten nykyiset ja vanhat opiskelijat. Sinun ei tarvitse liittyä toimintaan erikseen, vaan olet jo mukana verkostossa. 

Kiinko Alumni on mahtava kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisö!

Kiinko Alumnina pääset verkostoitumaan yhteisissä tapahtumissamme. Vuosittaisten tapaamisten ja uusien kouluttautumismahdollisuuksien lisäksi järjestämme vain alumneille tarkoitettuja opintomatkoja ja harrastetapahtumia.

Alumni-yhteisön toiminnan käynnistäminen oli yksi Kiinkon 40-vuotisjuhlavuoden tavoitteista vuonna 2018. Ensimmäinen Alumni-tapaaminen järjestettiin 5.6.2018 Suomenlinnassa. Tapahtuma täyttyi kiinnostavista ja ajankohtaisesta puheenvuoroista, keskusteluista ja verkostoitumisesta. Vuoden 2019 alumnitapahtumaa vietettiin helteissä Helsingissä. Lue lisää blogistamme.

Seuraa Kiinko Alumni -sivua LinkedInissa ja pysyt ajan tasalla yhteisössä sekä saat tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Tulevia tapahtumia:

Kiinko Alumni -seminaari ja verkostoituminen syyskuussa 2021

Ohjelmassa on jälleen ajankohtainen seminaariosuus huippupuhujilla sekä opiskelijakollegoiden tapaaminen. Verkostoitumispäivän tarkempi ajankohta ja ohjelma julkaistaan kevään aikana.

Kiinko Alumni -sivulla LinkedInissa pääset seuraamaan alumnitoimintaa ja tulevia tapahtumia.