Kiinko Alumni

Kiinkoalumni_banner

Kiinko Alumni

Kiinko Alumniin kuuluvat KiRa EMBA-, KiRa JOKO-, PGP- ja TUJO -johtamiskoulutuksen nykyiset ja vanhat opiskelijat. Sinun tarvitse liittyä toimintaan erikseen, vaan olet jo mukana verkostossa. Alumnilaisia onkin kertynyt jo yli 800. Kiinko Alumni on siis mahtava kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisö!

Kiinko Alumnina pääset verkostoitumaan yhteisissä tapahtumissamme. Vuosittaisten tapaamisten ja uusien kouluttautumismahdollisuuksien lisäksi tulemme järjestämään vain alumneille tarkoitettuja opintomatkoja ja harrastetapahtumia.

Alumni-yhteisön toiminnan käynnistäminen oli yksi Kiinkon 40-vuotisjuhlavuoden tavoitteista. Ensimmäinen Alumni-tapaaminen järjestettiin 5.6.2018 Suomenlinnassa. Tapahtuma täyttyi kiinnostavista ja ajankohtaisesta puheenvuoroista, keskusteluista ja verkostoitumisesta. Vuoden 2019 alumnitapahtumaa vietettiin helteissä Helsingissä. Lue lisää blogistamme.

Seuraa Kiinko Alumni -sivua LinkedInissa ja pysyt ajan tasalla yhteisössä sekä saat tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Tulevia Alumni-tapahtumia:

Alumni-seminaari ja verkostoituminen 27.8.2020

Ohjelmassa on jälleen ajankohtainen seminaariosuus huippupuhujilla sekä opiskelijakollegoiden tapaaminen kesäisessä Helsingissä.

Kiinko Alumni -sivulla LinkedInissa pääset seuraamaan alumnitoimintaa ja tulevia tapahtumia.