Kiinko Alumni

Helsinki

Olemme mahtava kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisö

Kiinko Alumniin kuuluvat KiRa EMBA, Kira JOKO, PGP, YKV, AIT®, KITA, Kiinteistöjohtaminen, TUJO ja RAPS -koulutusten nykyiset ja vanhat opiskelijat. Sinun ei tarvitse liittyä toimintaan erikseen, vaan olet jo tutkinnon suoritettuasi mukana verkostossa. 

Kiinko Alumnina pääset verkostoitumaan yhteisissä tapahtumissamme. Vuosittaisten tapaamisten ja uusien kouluttautumismahdollisuuksien lisäksi järjestämme vain alumneille tarkoitettuja opintomatkoja ja harrastetapahtumia.

Tapahtumissa kohdataan

Alumni-yhteisön toiminnan käynnistäminen oli yksi Kiinkon 40-vuotisjuhlavuoden tavoitteista vuonna 2018. Ensimmäinen Alumni-tapaaminen järjestettiin 5.6.2018 Suomenlinnassa. Tapahtuma täyttyi kiinnostavista ja ajankohtaisesta puheenvuoroista, keskusteluista ja verkostoitumisesta. Seuraavan kerran alumnitapahtumaa vietettiin helteissä Helsingissä kesäkuussa 2019. Lue lisää mukavista kohtaamisista blogistamme.

Seuraava Kiinko Alumnin -vuositapaaminen järjestetään 1.12.2022.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Seuraa Kiinko Alumnia LinkedInissa ja pysyt ajan tasalla yhteisössä sekä saat tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Kiinko_Alumni kaikki