Kiinko Alumni

Kiinko_Alumni kaikki

Kiinko Alumni on mahtava kiinteistö- ja rakentamisalan yhteisö!

Kiinko Alumniin kuuluvat KiRa EMBA, Kira JOKO, PGP, YKV, AIT®, KITA, Kiinteistöjohtaminen, TUJO ja RAPS -koulutusten nykyiset ja vanhat opiskelijat. Sinun ei tarvitse liittyä toimintaan erikseen, vaan olet jo mukana verkostossa. 

Kiinko Alumnina pääset verkostoitumaan yhteisissä tapahtumissamme. Vuosittaisten tapaamisten ja uusien kouluttautumismahdollisuuksien lisäksi järjestämme vain alumneille tarkoitettuja opintomatkoja ja harrastetapahtumia.

Alumni-yhteisön toiminnan käynnistäminen oli yksi Kiinkon 40-vuotisjuhlavuoden tavoitteista vuonna 2018. Ensimmäinen Alumni-tapaaminen järjestettiin 5.6.2018 Suomenlinnassa. Tapahtuma täyttyi kiinnostavista ja ajankohtaisesta puheenvuoroista, keskusteluista ja verkostoitumisesta. Vuoden 2019 alumnitapahtumaa vietettiin helteissä Helsingissä. Lue lisää blogistamme.

Seuraa Kiinko Alumni -sivua LinkedInissa ja pysyt ajan tasalla yhteisössä sekä saat tietoa tulevista tapahtumista ensimmäisten joukossa.

Tulevia tapahtumia:

Kiinko Alumni -seminaari ja verkostoituminen syyskuussa 2021

Seuraava alumnitapaaminen järjestetään 23.9.2021 päiväristeilynä. Aluksena m/s Viking XPRS.  Tämän vuoden teemana on Maankäyttö- ja rakennuslain kokonaisuudistus, jonka vaikutukset ulottuvat KiRa-alalla erittäin laajalle ja moneen toimijaan. Aiheen alustuspuheenvuoron jälkeen on luvassa asiantuntijoista koostuva keskusteluryhmä, joka on valmiina myös vastaamaan osallistujien kysymyksiin. Päivästä odotetaan erittäin vuorovaikutteista niin asiantuntijaosuuden kuin vapaan verkostoitumisenkin aikana. Kiinkon vuosittainen alumnitapaaminen on tarkoitettu kaikille PGP, JOKO, EMBA, AIT, YKV, KITA, RAPS, TUJO ja Kiinteistöjohtaminen koulutuksissa opiskelleille. Mukaan ovat tervetulleita myös parhaillaan edellä mainituissa koulutuksissa opiskelevat. Noudatamme syyskuussa voimassa olevia rajoituksia ja ohjeituksia. Kiinkon alumnitapaamisessa on jälleen luvassa ajankohtaista asiaa ja verratonta verkostoitumista, joten lue lisää ja ilmoittaudu mukaan »

Kiinko Alumni -sivulla LinkedInissa pääset seuraamaan alumnitoimintaa ja tulevia tapahtumia.