Kirjoittajan profiili

Katja Haarma

Katja Haarma on Kiinkon liiketoimintajohtaja, joka vastaa yhdessä tiiminsä kanssa isännöinnin, palvelun, viestinnän sekä teknisen ylläpidon koulutusten toteutuksesta ja kehittämisestä. Kesäisin Katjan löytää vapaa-ajalla varmimmin viheriöiltä haastamassa itseään ja pientä valkeaa palloa.

Tilaa kirjoittajan blogikirjoitukset RSS-syötteenä

Rakkaat lapset saivat uudet nimet

17/09/2021, Aihe: Koulutus • Kirjoittaja: Katja Haarma

Kiinkon koulutustarjonnassa on useita isännöintikoulutuksia, joista tunnetuimmat, ITS® ja AIT®, ovat olleet tarjonnassa jo vuosikymmeniä. Isännöinnin lippulaiva AIT® täyttää pian 40 vuotta.

>> Lue lisää

DigitalBAU 2020 – messut ja kaksi kaupunkia

28/02/2020, Aihe: Kansainvälistyminen • Kirjoittaja: Katja Haarma

Jos haluaa nähdä lähelle, on hyvä ottaa vähän etäisyyttä. Tämän totesi useampi Kiinkon digitalBAU -messumatkalla mukana ollut. Matka suuntasi Düsseldorfin kautta Kölniin ja taas takaisin Düsseldorfiin.

>> Lue lisää

Tietosuojaa tiukennettuna 143 päivän kuluttua

03/01/2018 • Kirjoittaja: Katja Haarma

2018 alkoi – GDPR tulee. Mistä on kyse ja miten toimia? Lyhenne GDPR (General Data Protection Regulation) on ollut varsin vahvasti esillä viimeiset kuukaudet ja epäilemättä tulee olemaan myös seuraavat. Kyseessä on EU:n yleinen tietosuoja-asetus, jota aletaan soveltamaan tiukennettuna 25.5.2018....

>> Lue lisää

VVV - viestintää, viestintää ja viestintää!

02/06/2017, Aihe: Osaamisen kehittäminen • Kirjoittaja: Katja Haarma

Viestintä puhuttaa, innostaa, raivostuttaa, vaikuttaa ja saa aina aikaan vilkasta keskustelua. Viestinnällä on joka tapauksessa valtava voima, niin hyvässä kuin pahassa.

>> Lue lisää