Vastuullisen ja innostavan viestinnän polulla

21.11.2023, Aihe: Kiinteistöala / Kirjoittaja Mari Vuorela

Menestyminen kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen pitkäaikaisena kehittäjänä perustuu luottamukseen, avoimuuteen ja yhdessä tekemiseen. Vastuullisuus on toimintamme edellytys. 

Meille on tärkeää, että yhteiset arvomme, rohkeasti, yhdessä ja innostaen, välittyvät viestinnässämme, niin työyhteisössämme kuin ulkopuolellakin. Vuorovaikutus asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa on työmme sydämessä, kun kohtaamme asiakkaita kasvotusten ja digitaalisissa ympäristöissä päivittäin.

Kiinko_Vuosiseminaari2023_WEB_2048px-18

Kiinteistöalan Vuosiseminaari 2023 Tampere-talolla.

Seuraamme säännöllisesti asiakkaittemme palautetta ja tyytyväisyyttä koulutuksiimme ja toimintaamme. Meillä on halu kuunnella herkällä korvalla ja reagoida palautteeseen matalalla kynnyksellä. Kehitämme koulutuksia ja oppimistapoja aktiivisesti yhdessä alan asiantuntijoiden, kouluttajien ja opiskelijoiden kanssa. Yhteistyö on merkityksellistä ja hedelmällistä. Koulutusten vaikuttavuus on arvokas mittari. 

Viestinnässä tuomme esille asiakkaittemme ja koulutuskumppaneidemme aitoja opiskelukokemuksia ja -tarinoita. Yhdessä asiakkaittemme kanssa olemme toteuttaneet osaamisaloillemme videoita, jotka kertovat asiantuntijoiden sanoin alalla tulevaisuudessa tarvittavista tiedoista ja taidoista. Juuri julkaistuun vuoden 2024 koulutusoppaaseen olemme saaneet mukaan vaikuttavia kertomuksia alan toimijoilta.

Miten upeita kokemuksia ainutlaatuisista alan urapoluista olemmekaan saaneet kuulla!

Toivomme, että nämä tarinat inspiroivat meitä kaikkia ja kertovat kiinteistö- ja rakentamisalan monipuolisista uramahdollisuuksista ja oman osaamisen kehittämisestä. Haluamme viestiä läpinäkyvästi, innostavasti ja muita kannusten. Yhdessä viemme koko alaa eteenpäin. 

Tiedossa kasvua. 

*****

Mari Vuorela on Kiinkon viestintäpäällikkö, jonka työssä yhdistyvät kiinteistö- ja rakentamisalan osaamisen kehittäminen, tapahtumat ja viestintä. Aina tilaisuuden tullen hän haaveilee kaukomatkoista ja lämpöisistä kesäpäivistä mökkilaiturilla Etelä-Karjalan kauniissa maisemissa.

1200x628_Liitutaulu_0622 mari3

Kirjoita kommentti