Asiakkaamme luottavat meihin

Kiinko on yksi alan tunnetuimmista koulutusorganisaatioista - asiakastutkimuksessamme 89% vastaajista mainitsi ensimmäisenä meidät kysyttäessä alan kouluttajista.

Asiakaskuntamme kattaa laveasti kiinteistö- ja rakennusalan ammattilaiset yksityiseltä puolelta julkiseen ja uran ensimetreiltä ylimpään johtoon. He arvostavat innostavaa ja kannustavaa otettamme. Aktiivisena ja verkostoituneena toimijana olemme perillä siitä, mitä kiinteistö- ja rakennusalalla tapahtuu. Tunnemme myös tulevaisuuden tuulet kotimaisilla ja kansainvälisillä areenoilla.

Koulutuksiimme osallistuu vuosittain noin 6000 kouluttautujaa. Meille on erittäin tärkeää asiakkailta saatu palaute, jota keräämme aktiivisesti koulutukseen osallistujilta. Asiakastutkimuksessa 78% vastaajista on tyytyväisiä toimintaamme.

Suositteluideksimme (NPS) on 49.

Lue lisää asiakastutkimuksemme tuloksista.

Kiinkostamieleen1200x628

*) Asiakastutkimuksemme on teetetty keväällä 2020


Menestyminen edellyttää jatkuvaa oppimista ja kehittymistä

Jatkuva oppiminen sekä mahdollisuus saada uusinta tietoa ja työvälineitä ovat tärkeitä asioita niin oman kehittymiseni kuin yrityksen menestymisen kannalta, sanoo Asuntosäätiön toimitusjohtaja ja omaa KiRa EMBA -koulutustaan suorittava Esa Kankainen

>> Tutustu menestystarinaan

Laajempi osaaminen mahdollistaa entistä paremman tekemisen

KiRa EMBA on ollut erittäin hyvä valinta ammatillisen osaamisen kasvattamiseen ja laajemman kokonaisuuden huomiointiin. Laajempi osaaminen mahdollistaa entistä paremman tekemisen, josta lopulta hyötyy meidän asiakaskuntamme, eli yhteiskunta.

>> Tutustu menestystarinaan

KiRa EMBA antaa valmiuksia muuttuvalla alalla menestymiseen

”Suosittelen tätä koulutusta kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään johtajana kiinteistö- ja rakennusalalla”

>> Tutustu menestystarinaan

KiRa EMBA kokemuksia - Kiinko ja Tampereen yliopisto

Katso videolta Kiinteistö- ja rakennusalan eMBA kouluksen osallistujien kokemuksia koulukseen liittyen. Lue lisää KiRa EMBA koulutuksesta: kiinko.info/emba/

>> Tutustu menestystarinaan

Teknisen osaamisen tarve kasvaa

Isännöitsijä, AIT, ITS-TEK Mari Moisander Lounaismaan OP-Isännöinnistä, millaisena näet isännöintialan koulutus- ja osaamistarpeet tulevaisuudessa? 
>> Tutustu menestystarinaan

Digitalisoituminen edellyttää jatkuvaa oppimista

Senior Advisor Tapani Väljä AG-Partners Corporate Financesta, millaisena näet kiinteistöliiketoiminnan koulutus- ja osaamistarpeet tulevaisuudessa?
>> Tutustu menestystarinaan