Uudiskohteen isännöinti

19.8.2024 - 20.8.2024
Sokos Hotel Tripla, Helsinki / etäkoulutus

Kuvaus

Koulutuksessa käymme läpi uudiskohteen luovutusta rakennusaikaiselta hallinnolta asumisaikaiseen hallintoon. Uudiskohteen parissa toimivan isännöitsijän rooli on keskeinen: hän toimii yhteistyössä rakennusaikaisen hallinnon kanssa, hoitaa uudiskohteen sopimusasioita, huolehtii kohteen vastaanotosta, käynnistää käytönaikaisen hallinnon ja huolehtii taloushallinnon siirtymisestä rakennusaikaisesta käytönaikaiseen. Isännöitsijän tulee huolehtia myös takuuaikaisista korjauksista ja tunnettava virhevastuiden jakautuminen. Kaksipäiväinen uudiskohteen isännöintiin keskittyvä kokonaisuus syventää osaamistasi edellä mainituissa osa-alueissa.

Kohderyhmä

Isännöitsijät, rakennuttaja-asiamiehet, kiinteistönvälittäjät ja henkilöt jotka osallistuvat uudiskohteen hallinnointiin sekä hallinnon luovutus- ja vastaanottoprosessiin.

Varaudu markkinan elpymiseen ja ota tieto haltuun nyt!

Aikataulu ja ohjelma

Jakson nimiAlkaaLoppuuSijainti
Uudiskohteen isännöinti19.08.202420.08.2024Sokos Hotel Tripla, etäosallistuminen

Yhteyshenkilö

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 595.00€
+ ALV alv. 24%

Hinnan lisätiedot

595 euroa sisältäen opetuksen sähköisine aineistoineen, sekä paikan päällä osallistuville kahvitarjoilut ja lounaan. Osallistumismaksuun lisätään voimassaoleva arvonlisävero.

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 6.8.2024