Asuinhuoneiston vuokrasuhteen häiriötilanteiden ratkaisuja ja sopimuksen päättäminen

15.4.2024 - 15.4.2024
Etäkoulutus

Kuvaus

Vastaatko asuinhuoneiston sopimushallinnasta? Kaipaatko kertausta vuokrasuhteen päättämiseen ja sopimuksen päättymisen jälkeisiin vaiheisiin liittyen? Asuinhuoneiston vuokrasuhteen päättäminen ja ongelmatilanteet -koulutuspäivän aikana saat kokeneen asiantuntijan neuvoin ja esimerkein päivitettyä juridista osaamistasi.

Koulutuksessa käsitellään asuinhuoneiston vuokrasopimuksen päättäminen eri menettelykeinoin (irtisanominen, purkaminen ja sopimuksen lakkaaminen). Lisäksi paneudutaan erilaisiin häiriötilanteisiin kuten maksuviivästyksiin ja häiritsevään elämään. Koulutuksessa syvennytään riidan ratkaisuun ja täytäntöönpanoon. Monipuolisia teoriaosuuksia siivittävät mielenkiintoiset käytännön esimerkit ja ajankohtaiset oikeustapaukset.

Päivän asiantuntijana asianajaja Annika Kemppinen, Asianajotoimisto Kuhanen, Asikainen & Kanerva Oy. Kemppinen keskittyy työssään asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden konsultaatioon ja riitatilanteiden selvittämiseen. Lisäksi hänen erikoisosaamistansa on huoneenvuokra-asiat.

Tutustu myös täydentävään koulutuspäivään Asuinhuoneiston vuokraamisen uudistuva lainsäädäntö – vuokrasopimuksesta kestävään vuokrasuhteeseen, joka järjestetään 12.4.2024.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille vuokraustoiminnasta vastuussa oleville ja vuokrasopimuksia laativille henkilöille vuokraustoimintaa harjoittavissa yhteisöissä. Koulutustilaisuudet sopivat myös pienvuokranantajille.

Käytännönläheisiä esimerkkejä! 

Yhteyshenkilö

Heta Warto-Tillander
koulutus- ja asiakaspäällikkö

Amanda Levelä
koulutuskoordinaattori

Hinta

Veroton hinta 560.00€
+ ALV alv. 24%

Peruutusehdot

Mahdollinen peruutus tulee tehdä viimeiseen peruutuspäivään mennessä sähköpostiviestillä koulutuksen yhteyshenkilölle. Osallistumismaksu laskutetaan heti kun toteutus on vahvistettu ja viimeinen veloitukseton peruutusajankohta on ohitettu. Esteen sattuessa tilalle voidaan kuluitta vaihtaa toinen henkilö samasta organisaatiosta. Viimeinen peruutuspäivä on 29.3.2024