Kiinkon opiskelija, osallistu Vaskihaasteeseen!

Oletko pohtinut miten voit itse vaikuttaa kestävän kehityksen ja vastuullisuuden edistämiseen, joko omassa elämässä tai ammatillisesti?

Nyt sinulla on oivallinen tilaisuus miettiä ja luvata, miten vastaat tähän ajankohtaiseen teemaan osallistumalla Vaski-haasteeseen

VASKI-hanke vahvistaa ammatillisen koulutuksen tietotta vastuullisuudesta sekä kestävästä kehityksestä. Samalla se myös edistää vihreää siirtymää ja tarjoaa jatkossa siirtymästä opiskelijoille välineitä ja tietämystä työelämään. VASKI-hanke tuottaa tämän vuoden aikana kestävyystiekartan ammatilliselle koulutukselle. 

Vaski-haaste toteutetaan VASKI-hankkeen, SAKU ry:n, KESTU-hankkeen, AMKE ry:n, SAKKI ry:n sekä OSKU ry:n yhteistyönä. Jo nyt haasteeseen on kerätty yli 700 vastausta. Huhtikuun tavoitteena on kerätä yli tuhat vastausta, joten tule mukaan miettimään omaa lupausta Vaski-haasteeseen! 

Haaste on käynnissä koko huhtikuun ja myöhemmin keväällä on tiedossa koontia Vaski-haasteen tuloksista.

Vastaa haasteeseen täällä: https://link.webropol.com/s/vaskihaaste 

Kiinkolaiset mukana

Kiinkon henkilöstö teki kestävän kehityksen ja vastuullisuuden lupaukset Vaskihaasteeseen yhteisömme tapahtumassa vuoden alussa. Lupaukset ovat todella monipuolisia ja niihin sisältyy hienosti isoja sekä pieniä tekoja.

Tässä muutama kiinkolaisten 29 lupauksesta: ”Ostan vain tarpeeseen” ”Lisää kasviksia ruokavalioon” "Käytän joukkoliikennettä" "Säästän energiaa"

KiRa-ala merkittävässä roolissa

Kiinteistö- ja rakentamisalan liittyvät päästöt ovat merkittäviä kasvihuonekaasujen lähteitä maailmanlaajuisesti (Our World in Data), joten meidän toiminnallamme on merkitystä.

Kotimaisen Kira-alan päästöt ovat laskusuunnassa (Our Wolrd in Data), mutta tuotantoketjussa, jotka ulottuvat rajojemme ulkopuolelle, saattaa piillä yllättäviä päästönaiheuttajia. On myös hyvä miettiä, miten kotimaisia päästöjä saadaan alennettua entisestään.

Kiinteistöt_800x300_15